Gebze medicalpark ücret ve doktor yorumlarınız

yasgo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
134
6
116
Arkadaşlar günaydın 2,5 aylık hamileyim 8 eylülde gebze medicalparkta amanullah beyden randevu aldım bu hastaneye giden varmı test ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan ve doktorlarla ilgili bilgisi olan ,bu hastaneye giden arkadaşlar yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum,:49:

Arkadaşlar günaydın 2,5 aylık hamileyim 8 eylülde gebze medicalparkta amanullah beyden randevu aldım bu hastaneye giden varmı test ve doğum ücretleri hakkında bilgisi olan ve doktorlarla ilgili bilgisi olan ,bu hastaneye giden arkadaşlar yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum,:49:

bende 2,5 aylıkken oraya başladım 3. hastanemdi. Burcu Hanıma gidiyorum internette araştırdım 'Allah Razı Olsun diyen o kadar çok hastası var ki ' gerçekten öyle.. ben doktorumdan memnunum ama hastane çalışanları için aynı şeyi söyleyemicem kendim tecrübe etmedim ama iyi duyumlar almadım. yarın randevum var konuşacam burcu hanımla duyduklarımı paylaşıcam duruma göre doğuma karar vercem artık.

Fiyatlarda ssk için normal 600 küsür
sezeryan 800 küsür diye biliyorum.

benim özel sağlık sandık anlaşmam var ve doğum ücretleri ssk ya göre çok fazla o da bi dezavantaj benim için... dr. hariç hiç bi konuda referans veremem canım..

Back