Arkadaşlar merhabalar
Gebze medikal park kadın doğum doktoru Amanullah Çağatay normal doğuma giriyormu acaba bilgisi olan varsa yazarsanız çok sevinirim....
merhaba
sanırım gebzedesin. medical parkta hiç kadın doğum uzmanına gitmedim ama bende o hastaneyi alternatif olarak düşünüyorum. çok iyi bir doktor olduğunu duydum. sen hangi hastaneye gidiyorsun. hangi doktora. ben anadolu sağlık merkezinde burcu hnm a gidiyorum ama normal doğumları biraz problemli oluyor. korkuyorum
merhaba
sanırım gebzedesin. medical parkta hiç kadın doğum uzmanına gitmedim ama bende o hastaneyi alternatif olarak düşünüyorum. çok iyi bir doktor olduğunu duydum. sen hangi hastaneye gidiyorsun. hangi doktora. ben anadolu sağlık merkezinde burcu hnm a gidiyorum ama normal doğumları biraz problemli oluyor. korkuyorum
Medical parka Amanullah beye gidiyorum yanı ilk kez geçen hafta gittim. Henüz 5 haftalık tabi şimdiden dr a sormadım normal doğuma giriyormu diye burdan belki yardım alabılırım dıye yazdım ama kimsenin bilgisi yok sanırım. Artık ilerleyen zamanlarda soracağım dr a. Dr için çok iyi dediler gittim ve memnun kaldım gayet ilgilendi. Tavsiye ederim canım.
bende gecen hafta muayee oldum kendisine hem tanışmak istedim hemde hastaneyi görmek istedim asistanıyla konuştum çağatay bey normal doğumlara giriyormuş ama çok nadir genelde riskli gebeliklere baktığı için sezeryan yapıyormuş