Rutin kontroller icin devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum. O doktora alirim o zaman randevu. Teşekkürler cevap verdiginiz icin. Merkez hastanesinde gittiniz mi acaba hic
Rutin kontroller icin devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum. O doktora alirim o zaman randevu. Teşekkürler cevap verdiginiz icin. Merkez hastanesinde gittiniz mi acaba hic
Evet merkezde pelin san yüzyılda koray özbay bir numara. Olurda gece lazım olursa doktor hospital park darıcada hasan ipek super. Yakın zamanda bebeğimi kaybettim yeniden allah nasip ederse ayda bir kez pelin hanıma bir kezde devletteki Semih beye gidicem inşallah. Mutlaka fevletede git ben bebeğimi kaybettiğimdr ozeller birşey yapamadı devlete yolladı. Rabbim sağsalim kucağına aldırsın inşallah.
Evet bende pelin san diye dusunuyordum ama ona iyi degil dediler nedense. Ama siz onerdiginiz icin tesekkur ederim. Mutlaka gidicem. Amin inşallah. Rabbim sizede nasip etsin insallah hayirli bir evlat.. Peki muayene ucretleri hakkinda bilginiz var mi acaba
KKolera16
amin inşallah canım. soyle ornek vereyim ben hospital parkta yaprak hanıma gittim ikizlerim var benim. Dedimki ikizlerde rahim ağzı kısalıgım vardı erken doğurdum ola bilir ikizlerde hep oyle dedi bu cevap bana yeterli gelmedi muayene etmesini bekledim acıkcası. Pelin hanıma aynı şeyi soyledim hemen muayene etti rahim agzını olctu ara ara hatırlat bakalım dedi. Yani gittiklerim arasında cok iyi. Daha iyisi koray bey ama oda tuzlu 75TL muayene sadece. Merkezde bizim iş yeri anlaşmamız var 35TL veriyorum.