Gebze'de uzman boşanma avukatı tavsiyeleriniz var mı?

ressam1982

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
28
1
1
42
Merhaba kızlar...Gebze de tuttuğunu koparan, dava takibinde iyi bir boşanma avukatına ihtiyacım var.çekişmeli boşanma davası açacağım ve dava çok yönlü diyebilirim bu yüzden tüm delilleri ve bilgileri güzelce ele alıp en kısa sürede sonuca götürebilmesi gerek.ama bakıyorum ki herkes avukat maduru :( var mı tavsiyeleriniz?

Merhaba kızlar...Gebze de tuttuğunu koparan, dava takibinde iyi bir boşanma avukatına ihtiyacım var.çekişmeli boşanma davası açacağım ve dava çok yönlü diyebilirim bu yüzden tüm delilleri ve bilgileri güzelce ele alıp en kısa sürede sonuca götürebilmesi gerek.ama bakıyorum ki herkes avukat maduru :KK43: var mı tavsiyeleriniz?

Merhabalar..
tavsiye istemişsiniz, benim ki biraz garip olacak sanırım. uzmanlık alanım boşanmadır. Ankara'da çalışıyorum, fakat İstanbul'da sık sık duruşmalarım oluyor. dilerseniz yardımcı olabilirim. iyi günler.

Merhabalar, İstanbul-Kartal'da Anadolu Adliyesi'ne yakın konumda bir büro tavsiye edebilirim. Kendileri çok ilgili ve mesleklerini severek yapıyorlar. Sorularınızı sıkılmadan ve anlayabileceğiniz şekilde cevaplıyorlar. Sizin için ama en çok da boşanma nedeniyle zarar görebilecek çocuklarınız için dava açısından en doğru yolu öneriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X