- 4 Mart 2021
- 692
- 1.344
- 63
- Konu Sahibi kelebekimsi
Sizin nasıl negatif cıktı anlamadım. Oysaki fotolarda 2.çizgi belirgin Di... Ne kadr zaman sonra göründü o çizgiBen dayanamayıp test verdim şükür negatif çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin nasıl negatif cıktı anlamadım. Oysaki fotolarda 2.çizgi belirgin Di... Ne kadr zaman sonra göründü o çizgiBen dayanamayıp test verdim şükür negatif çıktı
Herhangi bir belirtiniz var mıydı peki?Ben dayanamayıp test verdim şükür negatif çıktı
Kaset testte çıkar mı regl günüm gelmedi henüzYarın yne evde kaset test yapın çıkarsa ilk 5dk da kesin vardır
Ben iki bebeğimi de adete 5 gün varken öğrendim. Çok çok silikti her geçen gün koyulaştı.Kaset testte çıkar mı regl günüm gelmedi henüz
Sipariş verdim pazartesi elime ulaşacak yaparım pazartesi gelir gelmezBen iki bebeğimi de adete 5 gün varken öğrendim. Çok çok silikti her geçen gün koyulaştı.yani her gün test yaptım adete kadr gün geçtikçe bir diğer test diğerinden koyu idi demek istedim. Sizin de bugun böyle cıktı ise yarın bu teste kıyasla daha koyu çıkar...
Bu dedikleriniz gebeliğin sonraki zamanlarında olacak belirtiler. Başlangıç için belirti değiller maalesef.Sipariş verdim pazartesi elime ulaşacak yaparım pazartesi gelir gelmezsaatler sonra koyulaşması soru işareti yarattı bende . Ama karnım inanılmaz şiş ve günlerdir kasık ağrısı çekiyorum . Tansiyonum da düşük galiba başımı yastıktan kaldıramıyorum
Saatler sonra çıkmadı önce silikti çok gözle zor görünüyordu saatler sonra böyle koyulaştı . Öncesinde çok silikti . Belirti konusunda bilgim yok ama kasık ağrım ve gaz problemim var şu an maalesef ben belirti olarak düşünmüştüm .Bu dedikleriniz gebeliğin sonraki zamanlarında olacak belirtiler. Başlangıç için belirti değiller maalesef.
Bu 2.çizgi ise saatler sonra çıktıysa maalesef doğru sonuç vermez. İlk 5 10dk içinde cıkması lazım.
Kasım ağrısı genelde regl tarihi geçince oluyor.Saatler sonra çıkmadı önce silikti çok gözle zor görünüyordu saatler sonra böyle koyulaştı . Öncesinde çok silikti . Belirti konusunda bilgim yok ama kasık ağrım ve gaz problemim var şu an maalesef ben belirti olarak düşünmüştüm .
Hayatım. Benim bi arkadaşın başına gelmişti temizlik yapıyorduk çok da kafası karışıktı yap bakalım test dedim yaptı bişey çıkadı çöpe attı 2 saat sonra içi içini yedi ben bakcam çöpten çıkarıp ve ikinci çizgi vardı kaset test bu işler nasip açıkçası kutuda 10 dk sonrasını dikkate almayın konusunu da bu yüzden pek ciddiye almıyorum gözümle şahit olduğum şey :) ve oğlu şuan 2 yaşında yanında duruyo maşallahMerhaba yumurtlama dönemimin hemen öncesinde korunmasız bir ilişkim oldu. Normalde yumurtlama dönemimi akıntımdan anlıyordum fakat bu kez her zamanki gibi değil sadece az az su gibi ıslaklık oluyordu. Öyle yumurta akı kıvamında değildi. İlişkiden 14 gün geçti erken gebelik testi yapmıştım ilk 10 dakika bir şey yoktu sabah yapıp hemen geri uyumuştum 2 saat sonra felan uyandığımda çok aşırı silik çizgi vardı. Bu beni şüpheye düşürdü. Ertesi gün yani dün öğlen yaptım tekrar aradan 24 saat geçmesine rağmen çizgi felan yoktu. Bugün sabah ilk idrarla yaptım yine ilk 10 dakika bir şey yoktu testi bırakıp kahvaltı yaptık aradan yine 2 saat felan geçmiştir teste baktığımda bu kez baya belirgin çizgi vardı. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mo? Testin markası prodoctor. Kurula çizgisi değil sanırım suyla ıslatılınca kayboluyormuş diyorlar ıslattım fakat kaybolmadı.
Bata 2 gün kala kaset testte çıkmıştı benim ama bu sizin yaptığınız markada da net çıkmıştı çizgim. İlk 10 dkda silik çizgi görüyorsanız gebelik vardır benim bata 8 varken çok silik çıkmıştı çizgiBat 23 ağustos kaset testte çıkmaz diye yapmadım henüz
2 saat sonra felan çıktı aynen bariz belliydi nasıl oldu anlamadım hayırlısı artıkSizin nasıl negatif cıktı anlamadım. Oysaki fotolarda 2.çizgi belirgin Di... Ne kadr zaman sonra göründü o çizgi
Yokmuş kan testi verdim zaten çok yeni evliydim şuan istemiyordum hayırlısı olsunHayatım. Benim bi arkadaşın başına gelmişti temizlik yapıyorduk çok da kafası karışıktı yap bakalım test dedim yaptı bişey çıkadı çöpe attı 2 saat sonra içi içini yedi ben bakcam çöpten çıkarıp ve ikinci çizgi vardı kaset test bu işler nasip açıkçası kutuda 10 dk sonrasını dikkate almayın konusunu da bu yüzden pek ciddiye almıyorum gözümle şahit olduğum şey :) ve oğlu şuan 2 yaşında yanında duruyo maşallahvarsa mutlaka öğrenirsin ama yoksa da hayırlısını dile canım
adet gecikince anlarsın zaten ..
Geç çıktı benim o yüzden negatifmişBata 2 gün kala kaset testte çıkmıştı benim ama bu sizin yaptığınız markada da net çıkmıştı çizgim. İlk 10 dkda silik çizgi görüyorsanız gebelik vardır benim bata 8 varken çok silik çıkmıştı çizgi
Ben bu testle öğrenmiştim. Çizginizde oldukça belirgin bence bi an önce kan verinMerhaba yumurtlama dönemimin hemen öncesinde korunmasız bir ilişkim oldu. Normalde yumurtlama dönemimi akıntımdan anlıyordum fakat bu kez her zamanki gibi değil sadece az az su gibi ıslaklık oluyordu. Öyle yumurta akı kıvamında değildi. İlişkiden 14 gün geçti erken gebelik testi yapmıştım ilk 10 dakika bir şey yoktu sabah yapıp hemen geri uyumuştum 2 saat sonra felan uyandığımda çok aşırı silik çizgi vardı. Bu beni şüpheye düşürdü. Ertesi gün yani dün öğlen yaptım tekrar aradan 24 saat geçmesine rağmen çizgi felan yoktu. Bugün sabah ilk idrarla yaptım yine ilk 10 dakika bir şey yoktu testi bırakıp kahvaltı yaptık aradan yine 2 saat felan geçmiştir teste baktığımda bu kez baya belirgin çizgi vardı. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mo? Testin markası prodoctor. Kurula çizgisi değil sanırım suyla ıslatılınca kayboluyormuş diyorlar ıslattım fakat kaybolmadı.
Kan verdim negatif çizgi geç çıktı ama o yüzden sanırımBen bu testle öğrenmiştim. Çizginizde oldukça belirgin bence bi an önce kan verin
Tabi hayırlısı canımYokmuş kan testi verdim zaten çok yeni evliydim şuan istemiyordum hayırlısı olsun![]()
Kopyala yapıştır ben bu durumbirkaç gün önce yaptığımda negatifti ve asla sonradan çizgi oluşmadı ama bugün ilk idrarla yapıp uyudum bir saat sonra baktım çok silikti çizgi şimdi bayağı koyulaştı. Pozitif mi negatif mi bilmiyorum. Benim bat da 21-24 ağustos arası bir şey . Pazartesi tekrar test yapacağım sonuca göre kan vereceğim
Bekle biraz ben 1 buçuk senedir evliyim 1 sene de 1 düşük 1 kimyasal geçirdim daha dün düşük yaptım şuan kanamanın 2. GünüHayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahdiğerleri de erken genelik testi miydi
Hayırlısı olsun zaten çok yeni evliyim olmazsa çok üzülmem olursa da sevinirim kısmet artık
Ya çok saçma ama bende de olmuyordu nedense 2 kez gördüm sabah ilk idrarla yaptığımda ama kan verdim negatif sonuç çok yeni evliyim zaten daha negatife de çok üzülmedim açıkçası hayırlısı olsun inşallahCanım ben hamile olduğumu prodoctor ile öğrendim malesef kimyasala döndü. Bu markada kuruma çizgisi olmuyor aksine varsa ve düşükse bekledikçe gösteriyor. Umarım sağlıklıdır ve seninle kalır![]()
YAaa öyle mi şaşırdım şuan bende hiç yalancı pozitif göstermedi prodoctor. Ama gönlünden geçen ne ise öyle olsun üzülmemene çok sevindiiim herşey gönlünüzce olsunYa çok saçma ama bende de olmuyordu nedense 2 kez gördüm sabah ilk idrarla yaptığımda ama kan verdim negatif sonuç çok yeni evliyim zaten daha negatife de çok üzülmedim açıkçası hayırlısı olsun inşallah![]()