geç dollenme akinti ve ustune görme

Onfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
65
59
38
33
merhabalar geç dollenme yaşayıp saydam yapiskan akintisi olan veya üstüne görme yaşayan varsa anlatabilir mi yasadiklarini kaçıncı haftadan itibaren belirtiler oldu ve teste ne zaman cikti gibi vs. yazanlara teşekkür ederim şimdiden.

merhabalar geç dollenme yaşayıp saydam yapiskan akintisi olan veya üstüne görme yaşayan varsa anlatabilir mi yasadiklarini kaçıncı haftadan itibaren belirtiler oldu ve teste ne zaman cikti gibi vs. yazanlara teşekkür ederim şimdiden.

Canım üstüne görme denen olay lekelenme şeklinde olur ve beklenen adet tarihiyle aynı gün bir iki gün önce veya sonra olur. Yerleşme kanamasından bir kaç gün sonra test yapabilirsin. Akıntı her zaman oluyor 20 haftalığım hala akıntım var

Canım üstüne görme denen olay lekelenme şeklinde olur ve beklenen adet tarihiyle aynı gün bir iki gün önce veya sonra olur. Yerleşme kanamasından bir kaç gün sonra test yapabilirsin. Akıntı her zaman oluyor 20 haftalığım hala akıntım var
hamile olmadan once var mıydı suan nasil su gibi mi kıvamlı mi canim

hamile olmadan once var mıydı suan nasil su gibi mi kıvamlı mi canim

Hamile olmadan önce yalnızca yumurtlama dönemlerimde olurdu. Şimdi hep var çok sııvıda değil çok kıvamlıda değil. Doktoruma sorduğumda estrojen hormonu yükseliyor normal demişti

Bende hiç olmadı o lekelenme filan. Akıntı vardı ama belirti diyebileceğim pek bişey de olmadı. Geç döllenme oldu bende yani 44gün adetim gecikti işte 45.gün hem kanda hem idrarda gebeliğim belli oldu hemde 2binlerde çıktı bende şaşırdım. 2 kez kan vermeme rağmen de hiçbir şekilde çıkmadıydı. Hatta adet sökücü de kullandım. Bişey olmadı şuan 4 haftalık hamileyim. Doktor bişey olmaz dedi inşallah sağlıcakla devam eder. Olacağı varsa Bi şekilde oluyor işte Allahın takdiri

Bende hiç olmadı o lekelenme filan. Akıntı vardı ama belirti diyebileceğim pek bişey de olmadı. Geç döllenme oldu bende yani 44gün adetim gecikti işte 45.gün hem kanda hem idrarda gebeliğim belli oldu hemde 2binlerde çıktı bende şaşırdım. 2 kez kan vermeme rağmen de hiçbir şekilde çıkmadıydı. Hatta adet sökücü de kullandım. Bişey olmadı şuan 4 haftalık hamileyim. Doktor bişey olmaz dedi inşallah sağlıcakla devam eder. Olacağı varsa Bi şekilde oluyor işte Allahın takdiri
Gerçekten mi? Benimde adetim 9 gün gecikti idrar testi negatif geç döllenme mi oldu acaba diye düşündüm bende sizde çok geç öğrenmişsiniz

Canım benimde akıntım çok hafif sarımsı sulu gibi belirti olabilir mi acaba? 14 gün adet gecikeli geçen hafta israr testi negatifti geç döllenme olabilirmi

Kaç gün gecikmişti canım adetin?benimde 14 gün oldu olmadım adet, geç döllenme olabilir mi acaba ya?

Diyorumya 45gün gecikti adetim:) ondan önce asla çıkmadı, bişey de hissetmedim. Çok geç oluştu yani, olabiliyormuş

Ozaman Bi kan testi yaptırmalısın, vardır diye düşünüyorum:) idrarda bile çıkar şuan muhtemelen. Burda yine okumuştum Bi kadında yine 45gün sonra çıkmıştı, oluyo yani öyle
İnşallah canım yapıcam yakın zamanda umarım vardır ya negatif görünce çok üzülüyprum.. ama adette olamıyorum delirmemek mümkün de değil :)

Canım benimde akıntım çok hafif sarımsı sulu gibi belirti olabilir mi acaba? 14 gün adet gecikeli geçen hafta israr testi negatifti geç döllenme olabilirmi

En sağlıklısı kan vermek canım. Olabilir veya olamaz diyemeyiz. Ama bu kadar gecikmeye kan vermelisin biran evvel gebelik değilse bile ne olduğunu öğrenirsin sağlık şakaya gelmez

En sağlıklısı kan vermek canım. Olabilir veya olamaz diyemeyiz. Ama bu kadar gecikmeye kan vermelisin biran evvel gebelik değilse bile ne olduğunu öğrenirsin sağlık şakaya gelmez
Öyle tabiki 2 hafta önce muane olmustum kist yok demişti doktor hormonumda normaldi ilk defa bu ay oldu zaten normalde bu kadar asla gecikmezdi anlayamadım bende

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Ben Mayıs ayında düşük yaptım 10 haftalıktı bebeğim.üstüne birde Kürtaj oldum.
Düşük sebebi ise idrar iltihabı.iyileştikten
28 gün sonra adet oldum ben düzenli bir şekilde.adetimin bittiği son gün korunmasız ilişki yaşadık eşimle.
Bu süreçte hep hamilelik belirtilerim vardı ayrıca hissediyorum.ilişkiden 18 gün sonra adet oldum.düzensi oldu.adetten 3 gün önce hep kahverengilekelerim vardı.adetim bitikten sonra neredeyse 5 gün falan yumurta akı gibi akıntılarım oldu hafif kanlı gibiydi.şua 15 gündür hep ağtılarım var karnım çok şiş spor yapmama rağmen inmiyor.canım acayip tatlı çekiyor.yardımcı olun bu nedir

Merhaba yorumunuzu gorünce yazmak istedim benimde 43 gündür gecikmem on gun once kan tahlili yaptim negetif 20 gun gecikmemde gene yapmistim gene negatif ve 3 4 tane idrar testi yaptim oda negatif son yaptigim agir agir gecti isaret ama negatif cikti en son ve 3 4 gun adetim gectiginde normal ultrasona girdim muayene oldum bebek dusunuyoruz diye kan idrar verdim temiz cikti hepsi ultrasondada bisi cikmadi gebelik olabilirmi çook merak ediyorum geç dollenme olsa en fazla 1 ay olsun diyordum ama sizin yorumunuzu gorunce umut oldu olabilirmi acaba dedim ve benimde hiç belirtim yok mide yanmasi oluyor baya hemde daha oncede sikayetim vardi midemden dolayi ama bilemiyorum kafam çok karisti midemden dolayimi bilemiyorum ama ne yesem midem bulaniyor olmayan mide bulantisi

Hadi ya benim 47 gün oldu valla adet üzerinden geçen zaman :)
Merhaba siz ne yaptiniz adetiniz baya gecikmis bendede ayni sekil 43 gun gecikmr var ne kan nede idrarda cikmiyor belirtimde yok bundan bir ay once ultrason a girdim bebek dusunuyoruz diye muayene oldum kan degerlerime baktirdim temizdi bir kist felanda yok dedi siz ne yaptiniz merak etim oyuzden

Merhaba siz ne yaptiniz adetiniz baya gecikmis bendede ayni sekil 43 gun gecikmr var ne kan nede idrarda cikmiyor belirtimde yok bundan bir ay once ultrason a girdim bebek dusunuyoruz diye muayene oldum kan degerlerime baktirdim temizdi bir kist felanda yok dedi siz ne yaptiniz merak etim oyuzden
Canım ben bunu temmuzda yazmıstım o zaman gecikme yasadım proşaktin hormonumdan dolayı hamile değildim. Kasım ayında hamile oldugumu öğrendim şuan hamileyim yani☺️

Stresten de gecikmiş olabilir benimde nedensiz gecikiyordu sürekli olsa kanda çıkardı sanırım baya gecikmeniz olmuş çünkü

Back
X