Geç döllenme belirtileri regli den kaç gün sonra kanda öğreniliyor?

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
356
112
53
27
Lütfen meraktan ölücem 8 şubatta regli oldum hala olmadım 7 Gün geçti olmuyorum gebe olma ihtimalim var mı martta 13 martta regli olmam gerekiyordu 5 martta yumurtlamam oldu döllenme geç olmuş olabilir mi

Lütfen meraktan ölücem 8 şubatta regli oldum hala olmadım 7 Gün geçti olmuyorum gebe olma ihtimalim var mı martta 13 martta regli olmam gerekiyordu 5 martta yumurtlamam oldu döllenme geç olmuş olabilir mi
7 gün gecikme çok şüpheli. Kan vermelisiniz, gebelik değilse bile gecikme sebebi bulunmalı. Tolerans +/-5 gün çünkü.

Evet doğru 5 martta yumurtlamam oldu
Test yapmadıysanız bir idrar testi yapın.. yada direkt kan vermeye gidin.. ilk önce gebelik var mı o kesinleşsin.. Ondan sonra ona göre bir yol izlersniz.. Hamilelik değilse adet gecikmesine yol açan başka bir sürü neden olabilir ..

Yarın yapıcam inşallah hayırlısıyla gebelik vardır

Ben de geç döllenme ile gebe kaldım. 13ünde olmam gerekirken olmadım. 14ünde idrar testim negatif çıktı. 17sinde silik çizgi çıktı erken gebelik testi yapmıştım. 18inde kan testi verdim öyle emin oldum. Yani 5 günde çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…