Geç döllenme benim durumumda olan varmı

filizoruc

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
325
65
298
35
Bursa
Merhaba arkadaşlar benim durumumda olan varmı adetim 15 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif normal test yaptım negatif 2 gün önce gidip kan tahlili verdim 1’20 çıktı ama bütün belirtiler var belim çok agrıyor kasıgımdaki agrı sol bacağıma gramo tarzında vuruyor çok siddetli gögüslerim sızlıyor sizce nedir bu anlamadım ve hala olmadım

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum adetim 28 gün gecikti 10. Gün kan testi yaptırdım 2.87 çıktı 15. Gün doktora gittim %90 hamile değilsin dedi duphaston diye bir ilaç verdi 1hafta kullan sonra 1 hafta daha bekle adet olursan 2.3. günü gel dedi olmazsan hamilesindir dedi bugün ilacın son günü göğüslerim çok acıyor kasığımda batmalar var et kokusuna dayanamıyorum ve idrar testlerim hep silik çizgi

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum adetim 28 gün gecikti 10. Gün kan testi yaptırdım 2.87 çıktı 15. Gün doktora gittim %90 hamile değilsin dedi duphaston diye bir ilaç verdi 1hafta kullan sonra 1 hafta daha bekle adet olursan 2.3. günü gel dedi olmazsan hamilesindir dedi bugün ilacın son günü göğüslerim çok acıyor kasığımda batmalar var et kokusuna dayanamıyorum ve idrar testlerim hep silik çizgi
Benimde bugün 17 gün oldu adet olamadım negatif cıkıyor testlerim ve hala olmadım ayagıma gramp giriyor gögüslerim açıyor karnımda şansı ve belim agrıyor

Neyaptın sonuçlandımı acaba

O zaman 31 Ekim'de adet oldum ama doktorum çok iyi bir bayan benimle çok ilgilendi yumurta takibi yaptı çeşitli ilaçlarla destekledi o ay hamile kaldım çok şükür şimdi 13 haftalık olduk bile 😍

Back
X