Geç döllenme bu kadar uzun sürer mi?

Cerkesss6161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
13
4
1
35
Kızlar merhaba,
Yaklaşık olarak son adetimden itibaren 57 gündür adet görmüyorum. İlk korunmasız ilişki olmuştu ve daha önce bir kez bile şaşmamıştır adet günüm. Bir kızım var ikincisini düşünüyoruz. 13 günlük gecikme varken kan testi yaptırdım 1.20 çıktı idrar testi de 1 hafta önce negatif. Bu durumu yaşayıp sonradan hamile kaldığını öğrenen oldu mu aranızda? İlk kızımda hiç belirti olmadan bir anda kusmaya başlayınca doktora gidip öğrendim hamile olduğumu o yüzden şuan şaşkınım lütfen yaşayanlar fikir versin

Canım 13 günlük gecikmen varsa ve kan sonucun 1.20 çıktıysa gebelik yoktur. Çok daha yüksek olması gerekirdi. Bence kadın doğuma gidip muayene olmalısın başka bir basit sorun olabilir kist vs...

Canım 13 günlük gecikmen varsa ve kan sonucun 1.20 çıktıysa gebelik yoktur. Çok daha yüksek olması gerekirdi. Bence kadın doğuma gidip muayene olmalısın başka bir basit sorun olabilir kist vs...

Cevap için teşekkürler öncelikle canım. Kadın doğuma gittim rahim yumurtalıklar temiz dedi. Hiçbir sorun olmayıp daha önce bu denli bir gecikme yaşamadığım için şaşırdım doğrusu. Malum gebelik planlayınca herşeyi de ona yorar olduk

Haklısın oda olur inşallah hepimiz bu yollardan geçtik. Bende 1,5 yılın sonunda yeni hamile kalabildim. Şİmdi boşuna kafama takmışım diyorum. Sonuçta herşeyi Allah kararlaştırıyor. Bununda sağlıkla sonuçlnıp sonuçlanmayacağını Allah bilir. Biz hayırlısnı isteyelim.

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tabi ki öyle teslim olmak gerek herşey için hayırlısı. Kaç gün gecikmeyle öğrenmişti gebeliğini?

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tabi ki öyle teslim olmak gerek herşey için hayırlısı. Kaç gün gecikmeyle öğrenmişti gebeliğini?

Ben aslında gecikmeyle değil de kanamayla öğrendim. Reglime 5 gün kala lekelenme tarzında kanamam oldu. 37 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar hiç günümden önce kanamam olmamıştı. Ben erken regl olduğumu sandım ama 1 gün sürmedi bile lekelendim ve bitti. Ondan sonra şüphelenip reglime 3 gün kala test yaptım, onda çift çizgiyi gördüm hamd olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…