geç döllenme hakkında bilgisi olan ?

ğeç döllenme yani yumurtlama haftanın bır hafta falan geç olması demek mesala ben su an normalde 6+2 haftalık hamıle olmam gerekırken 4 haftalık hamıleyım yanı geç döllenme o yuzden eğer adet olmazsan kan tahlılı yaptırıyosun tabıkı geç döllenmeden süpeleniyorsan adetın 1 hafta falan gecınce yap ıdrarda zaten cıkmaz kanda yukselmesı gerikiyo benim daha bugun kesinleşti hamılelıgım adet olmam gerekn tarih 13 şubattı bugun 29 şubat sen düşün yani bu kadar geç

arkadaşlar aranızda geç döllenme ile hamile kalan varmı? var sa bu süreç nasıldır? lütfen beni bilgilendirirmisiniz

benim hamileliğim geç döllenme ile oldu son adet tarihime göre 2 hafta önce bebeğimin doğması lazımdı ancak döllenme geç olduğu için hala bebeğimin yolunu gözlüyorum ama o yerinden memnun sanırım gelmeyi düşünmüyor gibi :)

allahım işte sorumun cevabı :) bende regl olmadım ayın 20 sinde olmam gerekiyodu dr a gittim vajinal muayne de bişey çıkmadı kistler varmış bundan dolayı olabilir gecikme ama kistleri olup ta hamile kalan hastalarım çok var belki geç döllenmedir dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı kan testi yapıcak,ölücem merakımdan

inşallah sağlıkla sıhatla kucağınıza almak nasip olur,darısı da başıma inşalllaaahh :)

inşallah sağlıkla sıhatla kucağınıza almak nasip olur,darısı da başıma inşalllaaahh :)

amin canım inşallah, Allah hepimize sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin. siz sanırım yolun başındasınız inşallah güzel haberler alırsınız. Allah kolaylıklar versin güzel günlerin tadını çıkarın :))

Son düzenleme:
benimde geç döllenme demişti doktor.yumurtlama gec olunca oluyomuş sanırım.ıdrar tahlılınde cıkmamıstı benım 10 gün sonra falan kanda cıkmıstı. inş herşey istediğin gibi olur hayırlı haberler alırısın ...

inşallah benim de öyle olur bu pazar kan tahlili yaptırıcam inşallah bebiş haberi alırım :)

benim 19 aralık sat'ımdı 25 ocakta idrarda silik pozitif çıktı. 26 ocakta kanda pozitif çıktı. ama ultrasonda görünmedi. 30 ocakta ultrasonda kese göründü. doktor geç döllenme deyip sat'ımı 29 aralıka çekti. zaten adetlerim çok düzensizdi. eğer senin kide düzensizse geç yumurtlama olmuştur. kan testini şimdi bile yaptırsan sana kesin sonuç verir. çünkü normalde adet günü gelmeden bile kan testlerinde hcg algılanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…