Sat 6 Kasım pcosum var 3 aydır duphaston kullanıyorum ilaç bittikten sonraki 5. Gun kesin adet oluyordum henüz olmadımSat nedir ve ne ilacı kullandınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat 6 Kasım pcosum var 3 aydır duphaston kullanıyorum ilaç bittikten sonraki 5. Gun kesin adet oluyordum henüz olmadımSat nedir ve ne ilacı kullandınız
Bence 1 hafta daha bekleyin geç döllenme de olabilir duphaston bebek oluştuysa tutunmasını sağlıyo diye biliyorum rabbim hakkınızda hayırlısını versinSat 6 Kasım pcosum var 3 aydır duphaston kullanıyorum ilaç bittikten sonraki 5. Gun kesin adet oluyordum henüz olmadım
1 saat önce falan akıntıyla karisik kahverengimsi leke gördüm sonrasında da sildikce hafif kanama oldu sanki peçeteye sildikce geliyor aceba adet mi olacağımBence 1 hafta daha bekleyin geç döllenme de olabilir duphaston bebek oluştuysa tutunmasını sağlıyo diye biliyorum rabbim hakkınızda hayırlısını versin
Son durumunuz nedir1 saat önce falan akıntıyla karisik kahverengimsi leke gördüm sonrasında da sildikce hafif kanama oldu sanki peçeteye sildikce geliyor aceba adet mi olacağım
Dün akşam hafif hafif kanamam oldu şuan da aynı peçeteye sildikce arttı kanamam yani adet oldum ama pek temiz yani anlam veremedim herhalde kist vardi ondan olabilirSon durumunuz nedir
Geç döllenme nasıl oluyoBen şuan gebe olduğumu öğrendim geç döllenmeyle yumurtlamamın 14. Günü bugün betam 87 çıktı
Normal bir kadın 28 30 gün arası adet olma süreci vardır adet olduktan 14 veya 16 günler arasında yumurtlama meydana geliyor fakat bu yumurtlama tarihi 24 26 sı gibi sonra olursa geç döllenme oluyor yani benim sat 31 Ekim yumurtlamam 24 kasımda oldu bu şekildeGeç döllenme nasıl oluyo
Benim son adet tarihim 15 Kasım 6 hafta 3 günlük gözüküyor kese sağlıklı büyüyor ama bebek yok doktor geç döllenme olduğunu düşünüyorum dedi 40 günü bulmuştu adet olmam normal mi sizceNormal bir kadın 28 30 gün arası adet olma süreci vardır adet olduktan 14 veya 16 günler arasında yumurtlama meydana geliyor fakat bu yumurtlama tarihi 24 26 sı gibi sonra olursa geç döllenme oluyor yani benim sat 31 Ekim yumurtlamam 24 kasımda oldu bu şekilde
Evet olabilir benim 10 kasımdan sayılıyo şuan 11 gün attı yani vajinal muayene oldunuz muBenim son adet tarihim 15 Kasım 6 hafta 3 günlük gözüküyor kese sağlıklı büyüyor ama bebek yok doktor geç döllenme olduğunu düşünüyorum dedi 40 günü bulmuştu adet olmam normal mi sizce
Yok daha önce iki düşük yaptım doktor karından bakıyor o yüzdenEvet olabilir benim 10 kasımdan sayılıyo şuan 11 gün attı yani vajinal muayene oldunuz mu
Boş gebelik olsa doktor söyler miydi sizce normal miEvet olabilir benim 10 kasımdan sayılıyo şuan 11 gün attı yani vajinal muayene oldunuz mu
Bence söylerdi karından çok geç belli oluyor zaten ben vajinal baktırdığım için kalp atışı duymuştumBoş gebelik olsa doktor söyler miydi sizce normal mi
Tamam teşekkür ederimBence söylerdi karından çok geç belli oluyor zaten ben vajinal baktırdığım için kalp atışı duymuştum
maşallah canım terik ederimSat nedir ve ne ilacı kullandınız
Yok ben hiç kanama görmedim şükür erken regl olunabiliyo hormon değişikliklerinden ama yerleşme kanaması ne zaman oluyo bir bilgim yokmaşallah canım terik ederimyerleşme kanaması oldu mu geç döllenmde? yumurtlamamın 8. günde pembe hafif geldi benim de doktorum geç yumurtladım diye 9 ocaktan önce test bile yapma dedi. normalde günüm bugün olmalıydı.. yumurtlamadan 8/10 günde yerleşme oluyor diye okudum daha 14 gün geçmeden regl olur mu anlamadım...
Teşekkür ederim canım benimYok ben hiç kanama görmedim şükür erken regl olunabiliyo hormon değişikliklerinden ama yerleşme kanaması ne zaman oluyo bir bilgim yok