Geç döllenme ile gebelik öğrenenler

Glsmglsm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
67
20
8
29
Hanımlar geç döllenme ile gecikmenizden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? Benim bugün gecikmede 18. Günüm sizce kanda çıkar mı ?

Hanımlar geç döllenme ile gecikmenizden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? Benim bugün gecikmede 18. Günüm sizce kanda çıkar mı ?
Cikar diye dusunuyorum. Ben adet gecikmemin 4. Gunu kan verdim sonucu normale gore dusuk cikti dr gec dollenme olmustur demisti. Bence kan verin

Cikar diye dusunuyorum. Ben adet gecikmemin 4. Gunu kan verdim sonucu normale gore dusuk cikti dr gec dollenme olmustur demisti. Bence kan verin
Kusuruma bakmayın mesajımızı görmedim. Gecikmenin 4. Gününde idrar testi negatif çıkmıştı bugün 25. Gecikme günü testte pozitifi gördüm koyu bi şekilde hemde. Akşam kan vermeye gideceğim

Kusuruma bakmayın mesajımızı görmedim. Gecikmenin 4. Gününde idrar testi negatif çıkmıştı bugün 25. Gecikme günü testte pozitifi gördüm koyu bi şekilde hemde. Akşam kan vermeye gideceğim
Hayrli olsun insallah saglikla ilerler

Geçinmenin 23 günü doğru mu anladım yani şunu anlayamadım adet gördünüz ilk önce temizlendiniz ilişki oldu sonra bir sonraki adetiniz üzerinden 23 gün geçti ve siz hamile olduğunuzu öğrendiniz doğru mu

5 gün kala hem idrarda silik,hem kanda 149 öğrendim. Baya olmuş yazalı ne yaptınız

Bebeğimin gelişimine göre hesaplandı. Şu an doktorumun hesaplamasına göre bebeğim uyumlu gidiyor. Sat tarihini değiştirdi doktorumuz geç döllenme olduğu için
Kusura bakmayın ben tam anlamadım gecikmenizin 25. Günü mü pozitif çıktı? Arada adet olmadınız?

Bebeğimin gelişimine göre hesaplandı. Şu an doktorumun hesaplamasına göre bebeğim uyumlu gidiyor. Sat tarihini değiştirdi doktorumuz geç döllenme olduğu için
Anladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…