Cikar diye dusunuyorum. Ben adet gecikmemin 4. Gunu kan verdim sonucu normale gore dusuk cikti dr gec dollenme olmustur demisti. Bence kan verinHanımlar geç döllenme ile gecikmenizden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? Benim bugün gecikmede 18. Günüm sizce kanda çıkar mı ?
Kusuruma bakmayın mesajımızı görmedim. Gecikmenin 4. Gününde idrar testi negatif çıkmıştı bugün 25. Gecikme günü testte pozitifi gördüm koyu bi şekilde hemde. Akşam kan vermeye gideceğimCikar diye dusunuyorum. Ben adet gecikmemin 4. Gunu kan verdim sonucu normale gore dusuk cikti dr gec dollenme olmustur demisti. Bence kan verin
Hayrli olsunKusuruma bakmayın mesajımızı görmedim. Gecikmenin 4. Gününde idrar testi negatif çıkmıştı bugün 25. Gecikme günü testte pozitifi gördüm koyu bi şekilde hemde. Akşam kan vermeye gideceğim
İnşallahHayrli olsuninsallah saglikla ilerler
Arada test yaptınız mı hicKusuruma bakmayın mesajımızı görmedim. Gecikmenin 4. Gününde idrar testi negatif çıkmıştı bugün 25. Gecikme günü testte pozitifi gördüm koyu bi şekilde hemde. Akşam kan vermeye gideceğim
Evet aynen bu şekilde olduGeçinmenin 23 günü doğru mu anladım yani şunu anlayamadım adet gördünüz ilk önce temizlendiniz ilişki oldu sonra bir sonraki adetiniz üzerinden 23 gün geçti ve siz hamile olduğunuzu öğrendiniz doğru mu
8 haftalık hamileyim şu an5 gün kala hem idrarda silik,hem kanda 149 öğrendim. Baya olmuş yazalı ne yaptınız
Merhaba. Geç döllenme olup hamlelik haftanız nasıl hesplandı acaba8 haftalık hamileyim şu angeç döllenme olunca gecikince direk çıkmamış testte
Bebeğimin gelişimine göre hesaplandı. Şu an doktorumun hesaplamasına göre bebeğim uyumlu gidiyor. Sat tarihini değiştirdi doktorumuz geç döllenme olduğu içinMerhaba. Geç döllenme olup hamlelik haftanız nasıl hesplandı acaba
Kusura bakmayın ben tam anlamadım gecikmenizin 25. Günü mü pozitif çıktı? Arada adet olmadınız?Bebeğimin gelişimine göre hesaplandı. Şu an doktorumun hesaplamasına göre bebeğim uyumlu gidiyor. Sat tarihini değiştirdi doktorumuz geç döllenme olduğu için
Evet. 4 gün geçince yapmıştım negatifti. Sonra 25. Gününe geldiğimde hala adet olmayınca tekrarladım testi bu sefer pozitif gördüm. Olmadım hayır.Kusura bakmayın ben tam anlamadım gecikmenizin 25. Günü mü pozitif çıktı? Arada adet olmadınız?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet. 4 gün geçince yapmıştım negatifti. Sonra 25. Gününe geldiğimde hala adet olmayınca tekrarladım testi bu sefer pozitif gördüm. Olmadım hayır.
İnşallah çok teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Anladım teşekkür ederimBebeğimin gelişimine göre hesaplandı. Şu an doktorumun hesaplamasına göre bebeğim uyumlu gidiyor. Sat tarihini değiştirdi doktorumuz geç döllenme olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?