- 10 Haziran 2022
- 557
- 378
- 23
- Konu Sahibi kiricisiniz
merhaba geç döllenme olduğunda kaç güne kadar geriden gelir acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım yani en fazla en az gibi bi durumu yokGeç döllenme şu kadar gündür diye bir şey olamaz ki Ne zaman döllenme olursa o kadar geriden gelir
Aynen kiminin 5 gün kiminin 10 gün hiç belli olmuyor oanladım yani en fazla en az gibi bi durumu yok
teşekkür ederimAynen kiminin 5 gün kiminin 10 gün hiç belli olmuyor o
peki şöyle bişi var tek ilişki yasadık yani normalde esimle korunuyorduk tek sefer korunmadık onda gebe kaldım ilişki tarihim 3nisan diyelim geç döllenme oldu bu ilişkiyi net bilmeyenler icim değil midir yani ben 3nisandan önce ve sonrasında korundum hep gebe kaldıysam 3nisandırAynen kiminin 5 gün kiminin 10 gün hiç belli olmuyor o
Net biliyorsanız tek günse maksimum 2 gün şaşarpeki şöyle bişi var tek ilişki yasadık yani normalde esimle korunuyorduk tek sefer korunmadık onda gebe kaldım ilişki tarihim 3nisan diyelim geç döllenme oldu bu ilişkiyi net bilmeyenler icim değil midir yani ben 3nisandan önce ve sonrasında korundum hep gebe kaldıysam 3nisandır
evet net biliyorum hep korundugumuz icin anladım. benım 6+5 de kesem 9mm gözüktü doktor haftana göre geriden geliyor dedi 15gün sonra tekrar gel dedi herkes geç döllenme olabilir dedi ama ben de olmaz o geç döllenme 2gün sapmaya da doktor olumsuz konusmazdı zaten ilk gebeliğim baslarda 3gün geriden geliyordu önemsiz demiştir doktor. geç döllenme de değil insallah olumsuz bisi olmaz geç döllenmedir diye kendimi avutuyordum ama o ihtimal de ortadan kalktıNet biliyorsanız tek günse maksimum 2 gün şaşar
Ama şöyle korunma yöntemleri de yüzde yüz koruma sağlamıyor ki belki sizin dediğiniz tarihte olmamıştır. Allahtan umut kesilmez 15 gün bekleyin bakalımevet net biliyorum hep korundugumuz icin anladım. benım 6+5 de kesem 9mm gözüktü doktor haftana göre geriden geliyor dedi 15gün sonra tekrar gel dedi herkes geç döllenme olabilir dedi ama ben de olmaz o geç döllenme 2gün sapmaya da doktor olumsuz konusmazdı zaten ilk gebeliğim baslarda 3gün geriden geliyordu önemsiz demiştir doktor. geç döllenme de değil insallah olumsuz bisi olmaz geç döllenmedir diye kendimi avutuyordum ama o ihtimal de ortadan kalktı![]()
yok simdi cok detay vermeyim ama ayda yılda bir ilişkiye girebildigimiz icin net biliyorum ben yani. insallah diyorum aksi bisi cıkmaz allah büyük bakalımAma şöyle korunma yöntemleri de yüzde yüz koruma sağlamıyor ki belki sizin dediğiniz tarihte olmamıştır. Allahtan umut kesilmez 15 gün bekleyin bakalım
Anladım. İnşalah sağlıklı haberlerini alırsınyok simdi cok detay vermeyim ama ayda yılda bir ilişkiye girebildigimiz icin net biliyorum ben yani. insallah diyorum aksi bisi cıkmaz allah büyük bakalım
Genelde adet düzensizliği olan insanlarda 12 güne kadar beklenebilir diye biliyorummerhaba geç döllenme olduğunda kaç güne kadar geriden gelir acaba
anladım teşekkür ederim ama ben de elendi bu seçenek malesef ilişkiyi net biliyorum tek sefer cünküGenelde adet düzensizliği olan insanlarda 12 güne kadar beklenebilir diye biliyorum
Anladım hayırlısı olsun artıkanladım teşekkür ederim ama ben de elendi bu seçenek malesef ilişkiyi net biliyorum tek sefer cünkü