kizlar benim normalde adet düzensizligim var heleki bu aralar 40. günlere kadar sürüyor. agnus castus u (hormon dengeleyici) kullandigim aylarda hep erken olurum. bu ay da kullandim. 9. gününde ovulasyon testi yaptirmistim seffaf akinti geldigi icin.. ikinci cizgiyi de görmüstüm. ayni koyulukta degildi ama baya belliydi. herneyse ben 10. 12. 14. ve 15. günleri degerlendirdim. sonra kadin doktorum 21.gününde kan tahlili yapirtirmisti. 2 hafta sonuclar gec cikacagini söyleyince ben dayanamadim 30. günde idrar testi yaptim sonuc negatifti. bugun de 35. günüm ve kan sonuclarim negatif ciktigini ögrendim.
anlamadigim ovulasyon testi yaptiktantan 4 gün sonra bile yumurtlamis olsam yani 14. günümde olsa bile idrar testinde cikabilirdi diye dusunuyorum. gec döllenmis olabilir mi ? yoksa yeniden mi idrar testi yapsam ? yoksa bekleyeyim mi ? offf kafam allak bullak.. bana yardimci olur musunuz ????
anlamadigim ovulasyon testi yaptiktantan 4 gün sonra bile yumurtlamis olsam yani 14. günümde olsa bile idrar testinde cikabilirdi diye dusunuyorum. gec döllenmis olabilir mi ? yoksa yeniden mi idrar testi yapsam ? yoksa bekleyeyim mi ? offf kafam allak bullak.. bana yardimci olur musunuz ????