gec döllenme mi ? kafam cok karisik lütfen yardim edin !!!

sizce hamile olmus olabilirim mi ? ve ne yapmaliyim ?

• evet , tekrar test yapmalisin

OY: 0 0,0%
  • hayir , beklemelisin

• hayir, tekrar test yapmalisin

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

tubamms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
775
518
73
kizlar benim normalde adet düzensizligim var heleki bu aralar 40. günlere kadar sürüyor. agnus castus u (hormon dengeleyici) kullandigim aylarda hep erken olurum. bu ay da kullandim. 9. gününde ovulasyon testi yaptirmistim seffaf akinti geldigi icin.. ikinci cizgiyi de görmüstüm. ayni koyulukta degildi ama baya belliydi. herneyse ben 10. 12. 14. ve 15. günleri degerlendirdim. sonra kadin doktorum 21.gününde kan tahlili yapirtirmisti. 2 hafta sonuclar gec cikacagini söyleyince ben dayanamadim 30. günde idrar testi yaptim sonuc negatifti. bugun de 35. günüm ve kan sonuclarim negatif ciktigini ögrendim.
anlamadigim ovulasyon testi yaptiktantan 4 gün sonra bile yumurtlamis olsam yani 14. günümde olsa bile idrar testinde cikabilirdi diye dusunuyorum. gec döllenmis olabilir mi ? yoksa yeniden mi idrar testi yapsam ? yoksa bekleyeyim mi ? offf kafam allak bullak.. bana yardimci olur musunuz ????

birsey daha demeyi unutmusum gögüslerim de 3 gündür acayip sizliyor kasiklarimda batma da var. ama bunlar adet zamanlarimda da zaman zaman oluyordu. ve 25. günümde ates basmasi yasadim. belkide o zaman mi yumurtlamam gerceklesti ? anlamadim gitti

Gebelik testi yaptınızmı

Valla cnm inşallah geç dollenmedir bnmde 57 gündür adet olmuyorum doktora gttm hormon testi istedi yaptırdım ama daha göstermedim senin hormon testin nasıl çıkmıştı ilaç la düzeliyor demi hamile kalmak istiyorum bnde

Seninkiside baya uzun suruyormus bu ne ya iki ay da bir adet oluyoruz cok moral bozucu. Benim troid hormonum yavas calisiyormus. Aslinda kilolularda gorulur bu brn 50kiloyum o ilaci ictikce zayifliyorum hatten cok sinir bozucu.. Ben troid habi haric birde agnus castus kullaniyotum tamamen bitkisel onun cok buyuk faydasini goruyorum. Ins sen de hamile kalirsin zum isteyenlerde. Ama ihmal etme gorun Doktora cnm gecmis olsun sanada

Evet canim 3kere yaptim. En ein 30. gununde yapmistim malesef negatifti. Cevapladigin icin tesekkurler
Doktorunuza gıdın hormonlarınızla ılgılı sorun var bence gebelık olsaydı mutlaka cıkardı

aklima bisey takildi 40gunde regl oluyorsan yumurtlama gunun yine 14.gunemi denk geliyormus ki? dr.un bisey dedimi
hani diyorlarya beklenen adetten 14gun geri say veya tam ortasinda falan oluyor diye :/

Canim benim belli olmuyor KI ne zaman adet olacagim. Belirli gun olsam dogru diyorsun 14 gun cikartinca yumurtlamis olunuyor. Ama hicbir zaman ayni gunde olmadim. 30. 35.22 karmasik en son 3 ay da 43. gunlerde oldum.
aklima bisey takildi 40gunde regl oluyorsan yumurtlama gunun yine 14.gunemi denk geliyormus ki? dr.un bisey dedimi
hani diyorlarya beklenen adetten 14gun geri say veya tam ortasinda falan oluyor diye :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…