- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Denizim2503
Ooooo super canim superrrrrCanım bugün sağlık ocağına gittim tam kan tahlili ve beta için 642.30 çıktı iyi mi yoksa az mı artmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo super canim superrrrrCanım bugün sağlık ocağına gittim tam kan tahlili ve beta için 642.30 çıktı iyi mi yoksa az mı artmış
9 gün şuan ilk ayın 2sinde yaptırdım 47.3 çıkmıştı bugün tekrar ettirdim bu sonuç çıktıOoooo super canim superrrrrkacgun geçmişti
Yukselmisdir canim benle aynisin bende pazartesi 259 300 e yakındı9 gün şuan ilk ayın 2sinde yaptırdım 47.3 çıkmıştı bugün tekrar ettirdim bu sonuç çıktı
Canım gittin mi tekrar doktora gorebildin mi keseyiYukselmisdir canim benle aynisin bende pazartesi 259 300 e yakındı
Carsanba kontrolum var bakalim
Yok canim yarin kontrolum var allahin izniyle insalllah gorebilirizCanım gittin mi tekrar doktora gorebildin mi keseyi
Ayy bende yarın gidecem saat kaçta senin randevuYok canim yarin kontrolum var allahin izniyle insalllah gorebiliriz
Benimde 4+4 de betahcg 7951.20 çıktı salı günü ikindi yaptırdım cuma sabah ikinci kez kan verdiğimde 4+7 de 17523.0 çıktı keseyi gördük çöm şükürKızlar benimde aklıma takılan birşey var benim 370 olan beta değerim 3 günde 3372 oldu bu cok değilmi
Sürekli kusuyorumBenimde 4+4 de betahcg 7951.20 çıktı salı günü ikindi yaptırdım cuma sabah ikinci kez kan verdiğimde 4+7 de 17523.0 çıktı keseyi gördük çöm şükür![]()
Konu ile alaksiz olacak bekli ama uzun süredir siteyi takipteyim ve bebek calosmalarimoz var. Bu 5+1 yada 4+1 vs yazdiklariniz ne anlama geliyor acaba ben kendimce anlamaya çalıştım ama yok anlayamadimSürekli kusuyorum![]()
4 haftalık + 3 günlük diye gidiyor canım hafta anlamına geliyorKonu ile alaksiz olacak bekli ama uzun süredir siteyi takipteyim ve bebek calosmalarimoz var. Bu 5+1 yada 4+1 vs yazdiklariniz ne anlama geliyor acaba ben kendimce anlamaya çalıştım ama yok anlayamadim![]()
Teşekkürler cevap için4 haftalık + 3 günlük diye gidiyor canım hafta anlamına geliyor