Geç döllenme mi normal mi

virgiliajuradon

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
4
0
1
32
Arkadaşlar 4 Şubat’ta adet oldum 23 Şubat’ta sadece ilişkim oldu.
Daha sonra 1 Mart’ta adet oldum sonra yine eşimle birlikte olduk. sonra adet olmadım bugün tes yaptım çift çizgi çıktı sonra ultrasona girdim dört haftalık olduğunu öğrendim yani son adet tarihim 4 Şubat mı bir Mart mı

1 marttan baz alınır, kese gelişimi de haftasını hızlıca yakalar.

Acaba dedim 1 Mart gebe kalma günümü ben adet zannettim ama öyle olsa bebek 8 9 haftalık çıkması lazım
Gebe kalma günü degil. Subattaki iliskide hamile kalsaydiniz martta regl olmazdiniz. 1 mart son adetin ilk gununden itibaren bebegin haftasini sayiyorlar.

Acaba dedim 1 Mart gebe kalma günümü ben adet zannettim ama öyle olsa bebek 8 9 haftalık çıkması lazım
Son gebeligim gec dollenme ile oldu. Adetim 10 gun geciktiginde testte silik cikti, 5 gun sonra doktora gittim. Bebegim 5 haftalikti. Sizin dediginiz sekilde olsa 6 haftalık olmasi gerekiyordu. Gec döllenmeyi doktor kesenin olcusune gore belirliyor. Son adet tarihini 1 hafta ileri yazdi. Yine son adetin baslangicina gore hesapladi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…