Geç döllenme mi yoksa

Cahil Filozof

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
1.047
919
123
31
Merhaba arkadaşlar aklıma takıldı,,
ben gebeliğime geç döllenme diyordum ama son adet oldugum tarih 14 eylül.
Sat’tan 21 ve 22, 23.günlerimde ilişki oldu öncesinde olmadi eşim şehir dışındaydı.
Bu geç döllenme mi yoksa acaba o ay 2 kere mi yumurtlamışımdır. Takip etmiyordum sürpriz bir bebek o sebepten soruyorum yorumunuz nedir?
Gebeliğimi de ilişkinin üzerinden 14 gün geçince 27 betahcg ile öğrendim çok yeni dendi

yok canm bana kalırsa geç yumurtlamışsın çünkü ilk 14 Gunde hemen çıkmış geç döllenmede hemen çıkmıyor sonuç

yok canm bana kalırsa geç yumurtlamışsın çünkü ilk 14 Gunde hemen çıkmış geç döllenmede hemen çıkmıyor sonuç
Geç döllenme değil gibi geldi bana da sonradan hesaplayınca hep geç döllenme dedim ama betahcg gecikmemin 4.gününde 27 çıkmıştı. Ben de hiç takip etmezdim sürpriz bir bebek teşekkür ederim

Geç döllenme değil gibi geldi bana da sonradan hesaplayınca hep geç döllenme dedim ama betahcg gecikmemin 4.gününde 27 çıkmıştı. Ben de hiç takip etmezdim sürpriz bir bebek teşekkür ederim
olsun Allah yazmış mis gibi gebeliğin tadını çıkar Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin biz isteyenlere de nasip etsın çok takılma ona :)

Back
X