- 20 Eylül 2023
- 1.021
- 510
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kac gun geciyor adetinden?Merhaba kızlar. Adetim düzensiz 35-40 arası değişiyor. Erken gebelik testi yaptım çıkmadı Cuma günü de kan tahlili verdim negatif. Şu an 41.gün. Rahim filmi çekilmiştim ve aspirin, folik asit falan kullanıyorum. Acaba bunlar mı geciktirdi? Yoksa geç döllenme mi? Kafam karışık![]()
Genellikle 38oluyorum canım. Eğer öyle sayarsam bugün 3gün geçti. Bir defa 40a saptı.kac gun geciyor adetinden?
Benim 33 35 arasi dongum degişiyorGenellikle 38oluyorum canım. Eğer öyle sayarsam bugün 3gün geçti. Bir defa 40a saptı.
Az önce yaptım canım çıkmadı. Erken gebelik testi değildi ama. İlk idrar da değil malum. Farkeder mi hiç bilmiyorumBenim 33 35 arasi dongum degişiyor
Benimde hamileligim gec dollenme oldu geç belli oldu yani ola bilir sende hamile ola bilirsin biraz bekle yine yap
Ilk idrarinla yap yapinca kesin sonuç olur.Benim ikinci hamileligim adetime 10gun kalmişti diye birkezle birsey olmaz dedik megersem yumurtalama zamaniymiş uzun dongu diye gec çatliyor ama ilk zamanlarim zorla hamile kaldigim için olacagina imkansiz gozuyle bakiyorduk burdan gelen rahatlikla 1gun korunmadik supriz oldu ilişkimin 14.gunu silik 16da net cizgiyi gormuştum adetden 6gun geciyordu siliki gordugumde.Az önce yaptım canım çıkmadı. Erken gebelik testi değildi ama. İlk idrar da değil malum. Farkeder mi hiç bilmiyorumbenim 2.gebelikte de 10gün gecikmeyle öğrenmiştim. Sen kaç gün gecikmeyle öğrenmiştin canım.
Yaa ne güzelIlk idrarinla yap yapinca kesin sonuç olur.Benim ikinci hamileligim adetime 10gun kalmişti diye birkezle birsey olmaz dedik megersem yumurtalama zamaniymiş uzun dongu diye gec çatliyor ama ilk zamanlarim zorla hamile kaldigim için olacagina imkansiz gozuyle bakiyorduk burdan gelen rahatlikla 1gun korunmadik supriz oldu ilişkimin 14.gunu silik 16da net cizgiyi gormuştum adetden 6gun geciyordu siliki gordugumde.
Inşallah çikar canım Allah gönlünce versinYaa ne güzelay bi umut tohumu serptiniz bana. Benim de 10gün gecikmeyle doktor kontrolümde 102 değer ile öğrenmiştim ama düşükle sonuçlandı. Ben bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama ya geç çatlıyor benimki ya da hiç
Yarın sabah da son test kaldı elimde ilk idrarla onu yapayım o zaman.
Amin canım benim dua etInşallah çikar canım Allah gönlünce versin
Ikinci çoçugunmu?
Tabi ederimAmin canım benim dua et2 düşüğüm var canım nasip olmadı daha.
tüm tahlillerimi araştırmaları yaptırdık şimdi deneme süreci.
Hafif kan pıhtılaşmadı çıktı canım ona göre aspirine başladık bakalım şayet gebelik oluşursa da 9ay iğne dedi doktorum. Rabbim dermansız dert vermesinTabi ederimDuşuk neden oluyor hemen?hamile kalman önemli tabi ama duşuk olmasa keşke
Amin canımHafif kan pıhtılaşmadı çıktı canım ona göre aspirine başladık bakalım şayet gebelik oluşursa da 9ay iğne dedi doktorum. Rabbim dermansız dert vermesin![]()