• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇ DÖLLENME NASIL OLUYOR? Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

merileta

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2024
19
4
6
29
Geçen ay çok erken dönemde yaptığım testle fark ettiğim gebeliğim kimyasala döndü. Adet günümden bir gün sonra adet oldum. Yani 7 Ağustos. Bu ay test yapmadım sabrettim. Sat 7 Ağustos, 11 Eylül idrarda silik çizgi, 12-13-14 daha koyu çizgi. 15inde beta verdim 238. Doktor progestan verdi. Cumartesi falan tekrar kontrole gidicem. Canım sıkıldı biraz, var mı böyle durumlar yaşayanlar? Bebeğimiz olmasını çok çook istiyoruz 🙏🏻🙏🏻

Geçen ay çok erken dönemde yaptığım testle fark ettiğim gebeliğim kimyasala döndü. Adet günümden bir gün sonra adet oldum. Yani 7 Ağustos. Bu ay test yapmadım sabrettim. Sat 7 Ağustos, 11 Eylül idrarda silik çizgi, 12-13-14 daha koyu çizgi. 15inde beta verdim 238. Doktor progestan verdi. Cumartesi falan tekrar kontrole gidicem. Canım sıkıldı biraz, var mı böyle durumlar yaşayanlar? Bebeğimiz olmasını çok çook istiyoruz 🙏🏻🙏🏻
Canım benim sat 20 temmuz Du bat 20 ağustos. 21 ağustosta 63 le öğrendim kalp atışını duyduğumda adet tarihine göre 7+2ydi ama kesem 6+2 olarak gözüküyordu doktor geç döllenme dedi önemli olan iki katına çıkması betanın

Canım benim sat 20 temmuz Du bat 20 ağustos. 21 ağustosta 63 le öğrendim kalp atışını duyduğumda adet tarihine göre 7+2ydi ama kesem 6+2 olarak gözüküyordu doktor geç döllenme dedi önemli olan iki katına çıkması betanın
Hem testin koyulaşması betanın yükseldiği anlamına geliyor canını sıkma

Hem testin koyulaşması betanın yükseldiği anlamına geliyor canını sıkma
Ay güzel yorumunuz için teşekkürler. Bugün tekrar beta verdim 1667 çıktı. Pazartesiden bu yana katlanmış. Alttan ultrasonda kese göründü. Normalde 6+2 olmasına rağmen 5 haftalık dedi. Takip edicez dedi. Olur mu dersiniz 🙈🙈 haftaya cumartesi tekrar gidicem inşallah

Arkadaşlar 35 günde 1 adet oluyorum 15inde kan testi yaptım negatif 4 gün sonra 18 inde tekrar kan verdim 9.59 çıktı progesteron da 11.13 sizce hamile miyim bunlar artar mı 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum ama olmuyordu ve ayrıca adet imin üzerinden 49 gün geçti geç döllenme mi oldu

Ay güzel yorumunuz için teşekkürler. Bugün tekrar beta verdim 1667 çıktı. Pazartesiden bu yana katlanmış. Alttan ultrasonda kese göründü. Normalde 6+2 olmasına rağmen 5 haftalık dedi. Takip edicez dedi. Olur mu dersiniz 🙈🙈 haftaya cumartesi tekrar gidicem inşallah
İnşallah benimde yükselir 15 inde test yaptım negatifti 4 gün sonra yine kan verdim 9.59 progesteron 11.13 çıktı benimde yükselir mi yada hamilelik var mı cevaplarsan çok mutlu olurım salı günü gıdecem kan vermeye zaman geçmiyor ve bu arada 49 gün geçti adetim geç döllenmemi oldu

Benimde aynıydı haftaya kalp atışını duyarsın

Benimde aynıydı haftaya kalp atışını duyarsın
Ya size bişey sorabilirmiyim kimse cevap vermek istemiyor heralde 35 günde bir adet olurum ve adetim 49 gün geçti 15 Eylül'de kan testi yaptım negatifti 18 Eylül'de yaptım 9.59 du progesteron 11.13 idi sizce hamile miyim geç döllenme oldu benim heralde cevaplarsan çok sevinirim çok merak ediyorum

Ya size bişey sorabilirmiyim kimse cevap vermek istemiyor heralde 35 günde bir adet olurum ve adetim 49 gün geçti 15 Eylül'de kan testi yaptım negatifti 18 Eylül'de yaptım 9.59 du progesteron 11.13 idi sizce hamile miyim geç döllenme oldu benim heralde cevaplarsan çok sevinirim çok merak ediyorum
5 üstü hamile sayılır sizde daha çok başındasınız. Değerinize göre hamilesiniz ve geç döllenme olmuş

Ayy gerçekten mi çok teşekkür ederim daha çok umutlandım inşallah değerlerim yükselmiştir salı günü tekrar gıdecem kan vermeye 🙏🤍

Regl 3 gün gecikti 10 değer ile öğrendim normalde 11 haftalik olmam. Lazım şu anda 9+1 im geç döllenme oldu benim de
Ya bir şey daha soracam az önce baya bir şekilde akıntım oldu şeffaf renginde akışkan bu kötü bir şey değil demi kan tahlilinde beta hcg 9.59 çıkmıştı bu yerleşmemi ne bu ya aydınlatırsanız sevinirim

Progeston ne oluyor onu bilmiyorum canım değerlerini, betan 10 üstüyse ve iki günde bir iki katına çıkıyorsa hamilesindir ve sağlıklı demek kaçla öğrenirsen öğren

Progeston ne oluyor onu bilmiyorum canım değerlerini, betan 10 üstüyse ve iki günde bir iki katına çıkıyorsa hamilesindir ve sağlıklı demek kaçla öğrenirsen öğren
Progesteron rahim duvarını kalınlaştırıp düşüğü engelleyen bir hormonmuş beta hcgden daha çok önemliymiş progesteron değeri düşük çıkarsa gebelik düşükle sonuçlanır

Ya bir şey daha soracam az önce baya bir şekilde akıntım oldu şeffaf renginde akışkan bu kötü bir şey değil demi kan tahlilinde beta hcg 9.59 çıkmıştı bu yerleşmemi ne bu ya aydınlatırsanız sevinirim
Normal akinti olabilir yerleşme pembe veya kahverengi olur benim öğrendiğim de olmuştu aynı gün 3 5 saat sürdü çok az sürtünme gibi kahve rengi idi akıntı nornal şeffaf beyz benim genelde sefaf akıntım çıktı ara ara beyaz oldu

Normal akinti olabilir yerleşme pembe veya kahverengi olur benim öğrendiğim de olmuştu aynı gün 3 5 saat sürdü çok az sürtünme gibi kahve rengi idi akıntı nornal şeffaf beyz benim genelde sefaf akıntım çıktı ara ara beyaz oldu
Ben yerleşme kanaması görmedim bazılarında olmayabiliyor heralde illa kanama olcak diye bişey yok

Herkes de olmaz zaten olacka diye birşey yok evet ilk gebeliğim de olmamisti
Rabbim izin verirse bu 3. Çocuğum olacak hiç kanama görmemiştim amaaa bu 3. Var mı yok mu tam bilmiyorum yarın herşey belli olacak perşembe günü kanda hCG 9.59 çıkmıştı bakalım artmışmı dua edin inşallah artmıştır 🙏

1000023257.webp
1000023255.webp

Back
X