Bunu doktorunuz kesenin icinde bebek gorundukten sonra bebegin ölçümleri ile adet tarihiniz tutmadiginda size soyleyecektir endiselenmeyen benim de 10 gunluk fark var ultrasonda yani adetime 2 gun kala yumurtlamisim yumurta o zaman dollenip yerleşmiş rahime. Doktor da son adetimi otomatik 10 gun ileri kaydetti.Herkese merhabalar. Son üç aydır adetlerini takip ediyorum ovulasyon testi ile de yumurtlamayı takip ediyorum. Döngü uzunluğum 40, yumurtlama tarihim ise 26. Gün oluyordu. Bugün döngümün 38. Günü dün kan testi yaptım, beta HCG 52.49.
40 gün e göre hesaplarsam 3+5 oluyorum. Yani beta HCG ile de uyumlu. Son adet tarihine göre hesaplarsak 5+2 oluyorum ve bu da beta HCG ile uyumlu değil. Hangisini baz almam gerek acaba bu durumu yaşayan var mı ?
Beklenen adet olmadan 2 gun once yumurtlamisim o gun iliski olmustu o da tutmus.adetime 2 gün kala derken ilişkiden bi sonraki adetten mi bahsediyorsunuz acaba
Insallah vardir ama benim 10. gun gecikmede idrarda cikmisti. Ondan once ben de cok gecikme yasadim adet zamanlarimda ama hep negatifti. Simdi yoksa bile en kisa zamanda olur insallah.anladım :) inşallah benimde öyle olmuşturneredeyse 1.5 hafta gecikmem var ama idrarda sürekli negatif.. göğüslerim acıyo karnımda sürekli gaz ve şişkinlik.. sıkıntıdan vucudum alerjik reaksiyonlar gösteriyor artık.. yarın doktora gidicem bende.. umarım çözülür :)
Benim de duzensizdi. Doktor bir kez catlatma tedavisi uygulayalim dedi. Onu uyguladik tutmadi ama ovitrelle igneden sonra adetlerim 32 gunde bir olmaya basladi 5 ay sonra da hamile kaldim.inşallah.. adet tarihlerim düzensiz olduğu için gecikmeyi tam kestiremiyorum en geç 35. günde olurdum.. bugün 39 düzensiz yumurtlama insana kafayı yediriyor işte
Beklenen adet tarihinde hiç kanamaniz oldu mu? Aklıma bir şey takılıyor aynı ay içersinde iki kez yumurta olduğunda ilk yumurta dollenmeyip ikinci yumurta döllenirse ne oluyor? Bu ay iki yumurtam oluştu birisi normal tarihinde diğeri bat dan 5 gün önce oluştu. Ve bu sabah regl oldum.... Yani ikinci yumurtanin tutmuş olma olasılığı var mı? İlk yumurtanin kanamasını yaşıyor olabilir miyim.. yoksa bosyere ümitlenmeye yer mi arıyorumBeklenen adet olmadan 2 gun once yumurtlamisim o gun iliski olmustu o da tutmus.
llk ya da ikincinin tutmasi onemli degil. Regl hamilelik varsa başlamıyor cunku kalinlasan rahim tabakasi dokulmuyor. Regl olduysaniz gebelik yoktur %99. insallah bir dahakine olur.Beklenen adet tarihinde hiç kanamaniz oldu mu? Aklıma bir şey takılıyor aynı ay içersinde iki kez yumurta olduğunda ilk yumurta dollenmeyip ikinci yumurta döllenirse ne oluyor? Bu ay iki yumurtam oluştu birisi normal tarihinde diğeri bat dan 5 gün önce oluştu. Ve bu sabah regl oldum.... Yani ikinci yumurtanin tutmuş olma olasılığı var mı? İlk yumurtanin kanamasını yaşıyor olabilir miyim.. yoksa bosyere ümitlenmeye yer mi arıyorum
Beklenen adet tarihinde hiç kanamaniz oldu mu? Aklıma bir şey takılıyor aynı ay içersinde iki kez yumurta olduğunda ilk yumurta dollenmeyip ikinci yumurta döllenirse ne oluyor? Bu ay iki yumurtam oluştu birisi normal tarihinde diğeri bat dan 5 gün önce oluştu. Ve bu sabah regl oldum.... Yani ikinci yumurtanin tutmuş olma olasılığı var mı? İlk yumurtanin kanamasını yaşıyor olabilir miyim.. yoksa bosyere ümitlenmeye yer mi arıyorum
Bu kadar üzülecegimi hiç düşünmemiştim bu ay olsaydı çok güzel olucaktı tam zamanıydı... Nasipten ötesi yok işteI
llk ya da ikincinin tutmasi onemli degil. Regl hamilelik varsa başlamıyor cunku kalinlasan rahim tabakasi dokulmuyor. Regl olduysaniz gebelik yoktur %99. insallah bir dahakine olur.
Hic oyle dusunmeyin Allah sizin icin cok daha hayirli bir zaman planlamistir. Ben de aylarca uğraştım. Bir ay boyunca her iki gunde bir bile denedik olmadi. Oldugu ay cok az iliski olmustu ve benim hic aklima bile gelmedi olur mu diye direkt ayaga kalktım hic dikkat etmedim ama oldu. O yuzden akisina birakin. Yumurta aki gibi olan seffaf yumurtlama akintisina dikkat edin. Bu arada test verdiniz mi esiniz ve siz? Rahim filmi cektirdiniz mi? Ne kadardir olmuyor?Bu kadar üzülecegimi hiç düşünmemiştim bu ay olsaydı çok güzel olucaktı tam zamanıydı... Nasipten ötesi yok işteyanıt için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?