Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gün önce bthcg testi yaptırdım negatif çıktı ama hala da adet olmadım...bir umut iste beklemedeyim.gec döllenmeden dolayı kanda da gec mi yükseliyor bhcg.
3 gün önce bthcg testi yaptırdım negatif çıktı ama hala da adet olmadım...bir umut iste beklemedeyim.gec döllenmeden dolayı kanda da gec mi yükseliyor bhcg.
Kanda sıfır çıktıysa geç döllenme de değil, dokuz gün olmuş en azından 4-5 çıkması gerekirdi. Doktorunla görüş, kistin olabilir (önemli bi şey değil, ilaçla küçülüyor regl ile atılmazsa)
Olabilir kanda baktırdık test yaptık cikmadı tam adet söktürücü kullanacaktım eşim bir kez daha tahlil yapalım dedi ve tahlil sonucu gebeydim.bebeğim sat ıma göre bir iki hafta geriden takip etti geç döllenme
Haziran26 cevabın için tesekkurler.lütfen detayları yazarmısın ? Adetten kac gün sonra test yapmıstınız negatif sonuc aldıgınızda ? Ve pozitifi ne zaman gördünüz ?
Haziran26 cevabın için tesekkurler.lütfen detayları yazarmısın ? Adetten kac gün sonra test yapmıstınız negatif sonuc aldıgınızda ? Ve pozitifi ne zaman gördünüz ?
Yanlış yönlendirmek istemem gecen ilk haftası negatif çıktı yani bhcg değeri hamile olmadığıma işaret ediyordu. Aynı hafta ilacı aldık adet söktürücü eşim bu hafta geçsin bir daha baktıralım öyle başla dedi.pazartesi baktırdığımda 10 günü geçmiştir diye düşünüyorum sonuç pozitifti.hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre olur inşallah.