Geç döllenme olabilir mi ? Bilgilerinize ihtiyacım var.

Nimett3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
34
8
1
29
Merhaba kızlar ilişkiden sonra 2 ay normal bir şekilde regl oldum fakat miktarında bi azalma söz konusuydu. Son regl olduğumda ise 2 gün normal 2 gün sadece peçetemi batıracak kadar lekelenme şeklinde oldu. Geç döllenme olsa bu zamana kadar çıkardı değil mi ? Hcg 0.200 çıktı. Testi tekrarlamam gerekir mi ? Bu ay regl olamadım zaten umarım strestendir.

Tekrar teste gerek var mıdır sizce ? Yoksa yaptığım testler yeterli midir? İlişkiden 2 ay sonra 3 hafta boyunca 3 tane her hafta idrar testi yaptırdım. İlişkiden 3 ay sonra ise kan testi verdim 0.200 çıktı
Bi çok konu açmışsınız okudum oradada arkadaşlar yazmış yok diye muhtemelen bu gebeliği istemiyorsunuz zaten yok merak etmeyin 3 ay geçmiş olsa geç döllenme vs en en az 2 bucuk aylık bir bebek olurdu şuan oda her şekilde belli olurdu hamile değilsiniz kesinlikle

Bi çok konu açmışsınız okudum oradada arkadaşlar yazmış yok diye muhtemelen bu gebeliği istemiyorsunuz zaten yok merak etmeyin 3 ay geçmiş olsa geç döllenme vs en en az 2 bucuk aylık bir bebek olurdu şuan oda her şekilde belli olurdu hamile değilsiniz kesinlikle
Evet başta çok istiyorduk dakat daha sonrasında öğrendiğim sebeplerden dolayı şuan boşanma sürecindeyim bu yüzden biraz endişelendim

Evet başta çok istiyorduk dakat daha sonrasında öğrendiğim sebeplerden dolayı şuan boşanma sürecindeyim bu yüzden biraz endişelendim
Anlıyorum şüpheli ilişkiden sonra gebelik olup olmadığı 14 gün sonra kanda çok rahat belli olur benim ilişkimin üstünden 10 geçtikten sonra idrar testinde direkt silik çizgi çıktı daha nasıl açıklama yapmalıyım bilmiyorum içiniz rahat olsun

Merhaba hanımlar bugün aşılamanın 13 günü idrar testi yapıyordum kaç gün negatifti bugün yaptığımda silik çızgi çıktı gebe olabılır mıyım

Anlıyorum şüpheli ilişkiden sonra gebelik olup olmadığı 14 gün sonra kanda çok rahat belli olur benim ilişkimin üstünden 10 geçtikten sonra idrar testinde direkt silik çizgi çıktı daha nasıl açıklama yapmalıyım bilmiyorum içiniz rahat olsun
Çok teşekkür ediyorum bilgileriniz için

ve 3 ay geçmiş 2 kere regl olmuşsunuz şuan regl olmamanızın sebebi muhtemelen geçirdiğiniz stersli süreç veya her kadında olabileceği gibi normal bir gecikme üşütme, havalardan bile olabilir yada başka bir rahatsızlık ama hamilelik kesinlikle değil

ve 3 ay geçmiş 2 kere regl olmuşsunuz şuan regl olmamanızın sebebi muhtemelen geçirdiğiniz stersli süreç veya her kadında olabileceği gibi normal bir gecikme üşütme, havalardan bile olabilir yada başka bir rahatsızlık ama hamilelik kesinlikle değil
Haklısınız normalde 1 gün ileri yada 1 gün geri asla oynamıyordu tarihlerim ilk defa başıma gelince korktum

Çıkar canım iğnenin de etkisi oluyormuş ama daha önce yaptım negatifti demişsin o yüzden ben iğnenin etkisinin geçtiğini düşünerek hamilelik olduğunu söylüyorum
Yanı nasıl olur bilmiyorum ama ben hiç silik çizgi dahi görmedim bu zamana kadar

Back
X