GEÇ DÖLLENME OLABİLİR Mİ? YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

ROSEE34

👼🏻
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
3.110
4.051
63
Merhaba
Kızlar sat tarihim 28 kasım 2020. Bat tarihim 27 aralıktı.
Ama hala adet görmedim, 13 gün gecikti.
Döngüm 41 gün oldu.
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi. Sadece idrarla birlikte pembe akıntı geldi 1 gün sürdü.
3 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım negatif. Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif. (30 aralık-6 ocak test tarihlerim)
Sizce hamile olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıydı?

Olabilirde olmayabilirde. Kan ver canim. Ben hamileligimden onceki ay 20 gün sebepsiz gecikmistim.

Olabilirde olmayabilirde. Kan ver canim. Ben hamileligimden onceki ay 20 gün sebepsiz gecikmistim.
Pazartesi günü kan testi yaptıracağım. Arada kasık ağrılarım oluyor adet olacağım sanıyorum ama birşey yok.
Hatta bir hafta önce şiddetli bel ve bacak ağrısı yaşadım. kanama gibi birşey olduğundan beri de hafif baş dönmesi yaşadım ama bugün birşeyim yok. Sende belirti var mıydı? Nasıl öğrendin?

Pazartesi günü kan testi yaptıracağım. Arada kasık ağrılarım oluyor adet olacağım sanıyorum ama birşey yok.
Hatta bir hafta önce şiddetli bel ve bacak ağrısı yaşadım. kanama gibi birşey olduğundan beri de hafif baş dönmesi yaşadım ama bugün birşeyim yok
Canim bende adet belirtileriyle bebeği gördük kalbi duyduk öyle artti belirtilerim. Hemen olmaz diyorlar zaten. İnşallah rabbim gönlüne göre versin 💕

Merhaba
Kızlar sat tarihim 28 kasım 2020. Bat tarihim 27 aralıktı.
Ama hala adet görmedim, 13 gün gecikti.
Döngüm 41 gün oldu.
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi. Sadece idrarla birlikte pembe akıntı geldi 1 gün sürdü.
3 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım negatif. Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif. (30 aralık-6 ocak test tarihlerim)
Sizce hamile olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıydı?
Sat 22 kasimdi bat 20 Aralıkti 26 Aralık'ta 1 gün süren akıntım oldu açık pembe bir kanama idi 1 gün sürdü idrar ve kanda negatif çıktı yerleşme kanaması olabilirde olmayabilir de sonuç negatif oldu benim

Hatta bir hafta önce şiddetli bel ve bacak ağrısı yaşadım. kanama gibi birşey olduğundan beri de hafif baş dönmesi yaşadım ama bugün birşeyim yok. Sende belirti var mıydı? Nasıl öğrendin?

Hamile misiniz acaba? Yazinizi simdi okudum da.

Back
X