Idrar testi kesin cevap olmuyor maalesef canım. Özel hastaneye git muayene olmadan beta hcg testi yaptir 25 tl almışlardı benden ve hamile oldugumu öğrendim hemen veriyorlar zaten net sonucu anca öyle alabilirsinadetim 5 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı bundan 15 gün önce 2 gün az az kahverengi ve pembe lekelenmem oldu herkes yumurtlama lekesi olabilir diyorlr ve hala adet belirtim yok ara sıra belim ağrıyor ara ara kaşık batmam oluyor geç döllenme olabilir mi 5 günde uzun zaman idrarda çıkardı demi muhakkak
Bende 9 gündür olmuyorum regl, ve lekelenmem yeni başladı. 2 gündür 2 kez okdu. Yani regl günü hamile kalmış olabilirmişim arkadaşlarımdan olan var ama idrarım negatif. Kan vericem ama yorumunuz ne olur cok merak ediyorum, bgn 2 yere gittim pazar diye bakmadılar. Sizce durum nedir?Idrar testi kesin cevap olmuyor maalesef canım. Özel hastaneye git muayene olmadan beta hcg testi yaptir 25 tl almışlardı benden ve hamile oldugumu öğrendim hemen veriyorlar zaten net sonucu anca öyle alabilirsin
Valla canım bende de böyle lekelenme geldi hala hastalanmadım 5 gün gecikmem var idrar testinde çıkmadıBende 9 gündür olmuyorum regl, ve lekelenmem yeni başladı. 2 gündür 2 kez okdu. Yani regl günü hamile kalmış olabilirmişim arkadaşlarımdan olan var ama idrarım negatif. Kan vericem ama yorumunuz ne olur cok merak ediyorum, bgn 2 yere gittim pazar diye bakmadılar. Sizce durum nedir?
Benim lekelenme olalı 1 hafta oldu bnm ilk kahverengi geldi sonra pembe leke geldi 2 gün az az ama üstünden kaç gün geçti hala hastalanmadın ve idrarda da çıkmadı aklım almadı ya benim sadece belim ağrıyor kasıklarımda çok az ara ara batma oluyorUmarım bu lekelenmeler regl e bağlanmaz, ben normalde lekelenmem hemen ağrı başlar kanamam gelir. Ama idrarda çıkmayınca da olmucak heraldemdiyorum. Daha arkadasım yeni idrarda baktı hemen cıktı ama bende yokinşallah sonucu hamilelik ile biter. Ayrıca bende birde regl olucakmısım gibi ağrı da var ama 9 gündür o ağrı. Üstüne birde grip oldum lekelenmem benle benzer mi? İğrenç olucak belki ama foto koydum
Amin inşallah canım ya ama bana içimden bi ses bana var gbi geliyor ama beklyrmBen büyük ihtimal salı günü kana baltırıcam. Ama içimden bir ses yok diyor :) hayırlısı.. biçok yerde idrarda çıkmayan 5 - 6 haftalık gebeliklerden bahsediyorlar. Kafa karıstırıyo. Umarım dilediğimiz gibi olur, hatta isteyen herkes hemen uğraşmadan bebeğini görsün
Kan testi olmadan ümit vermek istemem canım ama bu leke yerleşme lekesi olabilir bende de oldu aynı lekeden ve 2 3 gün kadar sürdü yani günde1 kere olmak üzere geldi bu leke. Sağlık ocağında da kan testi yapıyorlar canım bilgin olsun yuksek oranla hamilesin ama netligi kan testi söyler. Idrar testleri çin malı dogruluk payı düşüktürBende 9 gündür olmuyorum regl, ve lekelenmem yeni başladı. 2 gündür 2 kez okdu. Yani regl günü hamile kalmış olabilirmişim arkadaşlarımdan olan var ama idrarım negatif. Kan vericem ama yorumunuz ne olur cok merak ediyorum, bgn 2 yere gittim pazar diye bakmadılar. Sizce durum nedir?
İnşallah içindeki ses bebekle sonuçlanırAmin inşallah canım ya ama bana içimden bi ses bana var gbi geliyor ama beklyrm
Ay inşallahhhhh dediğin gibi çıkar ama sanki olacakmısım gibi de ağrım yok degil, yabi ara ara gelip gidiyo daha doğrusu. 2 ay önce kimyasal gebelik oldu yine gecikmişti ama bu kadar değildi. Kanda kesin çıkar çok haklısın. Ağrı oldu mu sende de peki?Kan testi olmadan ümit vermek istemem canım ama bu leke yerleşme lekesi olabilir bende de oldu aynı lekeden ve 2 3 gün kadar sürdü yani günde1 kere olmak üzere geldi bu leke. Sağlık ocağında da kan testi yapıyorlar canım bilgin olsun yuksek oranla hamilesin ama netligi kan testi söyler. Idrar testleri çin malı dogruluk payı düşüktür
İnşallah canım sennde haber vermeyi unutmaİnşallah içindeki ses bebekle sonuçlanır
Tamam dört gözle bekliyorumSalı günü hemen yazıcam
Son ilişkiden 10 gün sonra kan ver eğer varsa kesin çıkar zaten ozmnda başka sylrre bakmak lazm her gecikme hamilelk olamıyor maalesefadetim 5 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı bundan 15 gün önce 2 gün az az kahverengi ve pembe lekelenmem oldu herkes yumurtlama lekesi olabilir diyorlr ve hala adet belirtim yok ara sıra belim ağrıyor ara ara kaşık batmam oluyor geç döllenme olabilir mi 5 günde uzun zaman idrarda çıkardı demi muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?