Geç döllenme olabilir mi?

Blgnhsn04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
21
-15
36
30
Merhabalar. Takvimime göre 11 martta yumurtlama günüm. O gün eşimle ilişkiye girmiştik. Şu an adetim 5 gün geçti. Dün test yapmıştım negatif çıktı. Acaba geç döllenmefalan mı oldu? Olduysa ne zaman test yapmalıyım?

benimki normal testti,bebegim 2 hafta gec dollenme oldgnu soyledi dr.gonlunuzce olsun..

11 marttan sonra ilişkiye girmediysen kesinlikle çıkardı canım. Aradan 18 gün geçmiş 12 gün geçince pozitif oluyo 18 günde baya koyu çizgi görürdün. 11 inden sonra ilişkiye girdiysen bilemem adet olmadığın sürece olabilir.

Hayır girmedim. Su an test yaptim yine negatif çıktı
O zaman neden adet olmadım hala. En fazla bir gun geciktigim oluyordu. Simdi 5 bitti Adet olacagima dair hicbir belirtim de yok. Akintim cok fazla

Girmediysen mutlaka çıkardı canım boşuna ikilemde kalma belki stresten gecikmiştir ya da belki yumurtlaman 11i değildir yanlış tespit yapmışsındır.

Girmediysen mutlaka çıkardı canım boşuna ikilemde kalma belki stresten gecikmiştir ya da belki yumurtlaman 11i değildir yanlış tespit yapmışsındır.
Olabilir bilmiyorum ki. Bir tane daha almis test. 5 gün daha bekleyip olmazsam yine yaparim. Ha yine negatif cikarsa bu sefer doktorluk isim var sanırım. Zaten bundan önce bir düşüğüm oldu. Onun kontrolune de gidemedim bi türlü

5 gün sonra da yapsan değişmeyecek son ilişkinin üzerinden baya zaman geçmiş çıksa şimdi çıkardı zaten. Yumurtlaman o gün değilde daha ileri bi tarih olmuş olsa bile sen ilişkiye girmemişsinki zaten.

Hakkimizda hayirlisi o zaman napalim. Zaten kafam allak bullakti. Hamile olsam hastanrye nasil gidicem falan düşünüyordum hep coronadan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…