Geç döllenme olabilir mi?

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.181
5.195
158
40
Arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim bu ay adetim e son 10 gün kala birliktelik oldu ve günüm geçiyor dün test yaptım çıkmadı geç döllenme olabilir mi bu arada adetim düzenli

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-21-12-17-12.webp
    Screenshot_2021-08-21-12-17-12.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 75
Arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim bu ay adetim e son 10 gün kala birliktelik oldu ve günüm geçiyor dün test yaptım çıkmadı geç döllenme olabilir mi bu arada adetim düzenli
geç döllenmede olabilirr mevsimsell olarak hormonların değişiklik göstermişte olabilir canımm
3 4 gün daha bekle :)

Evet pazartesi en kesin sonucu almış olursun. Ama olsa 12 günde de çıkıyor genelde. Silik de olsa.
Ben dün yapmıştım çıkmadı bugün de henüz dışarı çıkmadım hem çok korkuyor hem.çok merak ediyorum 😂 fakat bi tarafım pazartesi günü bekle kan ver diyor bu arada adetlerim duzenlidir inşallah hayırlı haberler alırım

Ben dün yapmıştım çıkmadı bugün de henüz dışarı çıkmadım hem çok korkuyor hem.çok merak ediyorum 😂 fakat bi tarafım pazartesi günü bekle kan ver diyor bu arada adetlerim duzenlidir inşallah hayırlı haberler alırım
Inşallah gönlüne göre olur. 🤗

belirtiler hemen başlamıyorkii ama yinede lütfen kendini kaptırmaa
herşeyin vardır bundada bir hayırr
Belirti derken adet belirtilerim yok normalde ben adetten bi iki gün önce lekelenmeler olur kahverengi lekelenmeler ve koca koca sivilceler çıkar simdilik hiç biri yok sadece bugün ara ara sağ kasikta baskı hissediyorum anlık olarak gelip gidiyor 😐

• Beğen
Reactions: Jou
Belirti derken adet belirtilerim yok normalde ben adetten bi iki gün önce lekelenmeler olur kahverengi lekelenmeler ve koca koca sivilceler çıkar simdilik hiç biri yok sadece bugün ara ara sağ kasikta baskı hissediyorum anlık olarak gelip gidiyor 😐
inşallahh vardır canımm olmadı kan testi ettir kafan daha rahat olurr
ama hamilelik belirtisi için demiştim :)

inşallahh vardır canımm olmadı kan testi ettir kafan daha rahat olurr
ama hamilelik belirtisi için demiştim :)
Evet inşallah pazartesi günü ne kadar olmaz isem anasaglina gideceğim kan vermek için inşallah Rabbim o güzel haberi almayı nasip etsin 😍

• Muhteşem
Jou Jou merve merve + hayırlı dualarınızı bekliyorum 😍

Eklentiler

• 20210823_084801.webp
    20210823_084801.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 20210823_073526-1.webp
    20210823_073526-1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 20210823_073546.webp
    20210823_073546.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 75
  • Muhteşem
Rabbim yüzünüzü güldürsün. Hayırlı sağlıklı bir evlat versin.. Ne güzel bir bekleyiş😍

Aaayyy hadi insaallahhh 🤲 olmazsada lütfen sakın üzülme ama hiç gecikmedi demistin ilkkez böyle oldu demiştin inşallahh vardırr
Evet inşallah ya dua edip duruyorum sabah aşırı bulantı ile uyandım hemen yaptım silik çizgi görünce hemen kan vermeye 😂😂😂 bugün gecikmenin 5.günü

• Beğen
Sonucunu alabildiniz mi? Benim de adetim düzenlidir ama bu ay 11 gün geçti idrar testinde negatif alıyorum hala. Yarın kan testine gideceğim. Sadece göğüs uçlarım ağrıyor dokununca.

testinin sonucu çıktı mı merak ettim benim de belirtilerim var 6 gün geçti 2 gün önce de açık renk bir iki damla kanama oldu başka yok sende son durum nedir

Back
X