- 3 Ağustos 2019
- 2.181
- 5.195
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç döllenmede olabilirr mevsimsell olarak hormonların değişiklik göstermişte olabilir canımmArkadaslar bilgi verirseniz sevinirim bu ay adetim e son 10 gün kala birliktelik oldu ve günüm geçiyor dün test yaptım çıkmadı geç döllenme olabilir mi bu arada adetim düzenli
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama içim de kıpır kıpır bugün 3gundeyim hala belirti yokgeç döllenmede olabilirr mevsimsell olarak hormonların değişiklik göstermişte olabilir canımm
3 4 gün daha bekle :)
Bugün 12 .gün pazartesi günü test yapayım yada kan vereyim değil mi ?Şüpheli ilişkiden 12-15 gün geçtiyse gebelik testi ne diyorsa odur.
Evet pazartesi en kesin sonucu almış olursun. Ama olsa 12 günde de çıkıyor genelde. Silik de olsa.Bugün 12 .gün pazartesi günü test yapayım yada kan vereyim değil mi ?
belirtiler hemen başlamıyorkii ama yinede lütfen kendini kaptırmaaKendimi kaptırmak istemiyorum ama içim de kıpır kıpır bugün 3gundeyim hala belirti yok![]()
Ben dün yapmıştım çıkmadı bugün de henüz dışarı çıkmadım hem çok korkuyor hem.çok merak ediyorumEvet pazartesi en kesin sonucu almış olursun. Ama olsa 12 günde de çıkıyor genelde. Silik de olsa.
Inşallah gönlüne göre olur.Ben dün yapmıştım çıkmadı bugün de henüz dışarı çıkmadım hem çok korkuyor hem.çok merak ediyorumfakat bi tarafım pazartesi günü bekle kan ver diyor bu arada adetlerim duzenlidir inşallah hayırlı haberler alırım
Belirti derken adet belirtilerim yok normalde ben adetten bi iki gün önce lekelenmeler olur kahverengi lekelenmeler ve koca koca sivilceler çıkar simdilik hiç biri yok sadece bugün ara ara sağ kasikta baskı hissediyorum anlık olarak gelip gidiyorbelirtiler hemen başlamıyorkii ama yinede lütfen kendini kaptırmaa
herşeyin vardır bundada bir hayırr
inşallahh vardır canımm olmadı kan testi ettir kafan daha rahat olurrBelirti derken adet belirtilerim yok normalde ben adetten bi iki gün önce lekelenmeler olur kahverengi lekelenmeler ve koca koca sivilceler çıkar simdilik hiç biri yok sadece bugün ara ara sağ kasikta baskı hissediyorum anlık olarak gelip gidiyor![]()
Evet inşallah pazartesi günü ne kadar olmaz isem anasaglina gideceğim kan vermek için inşallah Rabbim o güzel haberi almayı nasip etsininşallahh vardır canımm olmadı kan testi ettir kafan daha rahat olurr
ama hamilelik belirtisi için demiştim :)
amiin inşaallahhhhEvet inşallah pazartesi günü ne kadar olmaz isem anasaglina gideceğim kan vermek için inşallah Rabbim o güzel haberi almayı nasip etsin![]()
Aaayyy hadi insaallahhh
Evet inşallah ya dua edip duruyorum sabah aşırı bulantı ile uyandım hemen yaptım silik çizgi görünce hemen kan vermeyeAaayyy hadi insaallahhholmazsada lütfen sakın üzülme ama hiç gecikmedi demistin ilkkez böyle oldu demiştin inşallahh vardırr
Hayırlisı olsun inşaallahhEvet inşallah ya dua edip duruyorum sabah aşırı bulantı ile uyandım hemen yaptım silik çizgi görünce hemen kan vermeyebugün gecikmenin 5.günü