Geç döllenme olabilir mi??

Satilucky

Biköpke🐕‍🦺bideniz👶🏻bideurasanası👶🏻
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
4.230
9.057
108
29
Merhabalar herkese :) Eşimle iki aydır çocuk düşünüyoruz Mayıs ayında da ovulasyon testi yaptım pozitif olduğu zaman düzenli ilişkiye girdik normal adet döngüm 38 gün hep aynı hiç değişmedi bat 14 Haziran olması lazımdı ama hala adetim gelmedi adet olmadan önce aşırı bel ağrım olur ama şu an hiç ağrım adet belirtim de yok üç gün önce beta baktırdım testim negatif sizce geç döllenme olmuş olabilir mi?

Olabilir. Benim adetim 13 gün geçince test yapmıştım. Negatif çıktı. 1 ay 10 gün gecikmişti en son. Öylesine bi test yaptım. Pozitif çıktı. Doktora gittik. 1 aylık dedi. Geç döllenme olmuş yani.
30 Mart (son adet tarihi)
13 haziranda gittik. 1 aylık dedi

Hayırlı olsun :) inşallah benim de döllenme olur

Benimde durumum sizinle ayni , sat 14 mayis 1 haziran ovulasyon gosteriyordu , 3 gunu degerlendirdik adet dongum 31-33 gun arasi suruyor , ama ben 8 haziranda cok akinti olunca ovulayson testi yaptim ve pik gordum o gunu de degerlendirdik . Regl gecikmemin su an uygulamaya gore 3. Gunundeyim idrar negatif iki gun ust uste yaptim ama karnim agriyor ve goguslerim asiri sisti dokununca aciyor . Ne yapayim bilemiyorum ?

T cizgisi 8 haziranda bu sekildeydi c den daha koyuydu .hala regl olamadim

Biraz daha bekleyip beta baktırın bence ben iki kez baktırdım negatif şu an regl olacağım diye düşünüyorum

Biraz daha bekleyip beta baktırın bence ben iki kez baktırdım negatif şu an regl olacağım diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 3086065
T cizgisi 8 haziranda bu sekildeydi c den daha koyuydu .hala regl olamadim
Burda okuduklarım gördüklerim bu çizgiyi pozitif olarak düşünüyorlar ama emin olmak için bir kaç gün bekleyip beta baktırmak gerek diye düşünüyorum zaten beta pozitif çıksa bile keseyi görmeden kesin pozitif demiyor kadın doğum uzmanları

Evet bende okudum ama bu 8 hazirandaydi tekrar ovulasyon yapmadim regl gecikmemin ilk gunu idrarda negatif cikti ama goguslerim o kadar cok agriyor ki sutyen bile takamiyorum . Sanirim biraz daha bekleyip kan verecegim , bekledigim surede regl olursamda bakalim artik sonraki aya :) insallah betada pozitif olur bir kac gun gecsin yazarim size

İnşallah :) bende regl olurum diye bekliyorum ama hayırlısı bakalım

benim bi bi sorum olcak. Ben en son 12 mayista adet oldum. 1 haziranda hafif acik pembe lekelenmem oldu iki gün kadar ama sadece silince gelen bi lekeydi. Normalde 9 haziranda regl olmaliydim ama olmadim. Bagzen 3-4 gün gecikiyodu ama bukadar hic gecikmedi. 21,24,29 mayista esimle korumasiz iliski yasamistik. Dün ve 4 gün önce test yaptim negativ cikti. Ilk yaptigim teste bi gün sonra baktigimda silik bi cizgi vardi ama en son yaptigimda yoktu. Migdemde bi tuhaflik var hafif bulanti, karin sisligi, idrara sik cikma, kafam bi tuhaf. Gec gebelik olma ihtimali var mi sizce ya. Dogum kontrol hapini birakali 4-5 ay oldu cok merak ediyorum napcagimi bilmiyorum doktor da gec randevu verdi

Olabilir. Bunlar gebelik belirtileri. Doktor randevunuza kadar bekleyin. Adet söktürücü bsey kullanmayın bence

bu sabah gene test yaptim negativ hamile degilim galiba ya test yanila bilir mi ki cok üzüldüm negativ cikinca gene

Merhaba kan verdiniz mi :)

Hayir henüz veremedim maglesef, doktor randevum haftaya cuma günü ama hala adet olmadimm ve hafif migde bulantim yorgunlugum devam ediyo. Yemek yiyorum yiyorum ama migdemde aclik bulantisi oluyo. Bilmiyorum kendi kendime mi öyle hayal ediyorum hamileyim sanip gercekten mi öyle anlamadim maglesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…