GEÇ DÖLLENME OLABİLİR Mİ?

ayysse_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
35
4
286
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar, 5 aylık bebeğim var ve emziriyorum doğumdan sonra 40ım çıktığından beri adetim düzenliydi fakat 4 kasımda adet oldum ve ilk defa 20 gün sürdü.tabi adet olmadan önce korunmasız ilişki yaşamıştım.4 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim beta hcg3779 çıktı.bugün doktora gittiğimde kesenin küçük olduğunu son adet tarihiyle uyumsuz olduğunu öğrendim normalde 7 haftalık olması gerekirken benim gebeliğim 5 haftalık ama yolk kesesini de gördü doktor bir daha beta hcg baktırdım 15000 çıktı sizce bu durumun nedeni nedir?

Eklentiler

• 20221223_161320.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 50
Canim adet doneminin 8. Gunu yumurtladim ben bu ay inan yumurta tarihi hic tutmuyor 1 hafta daha sabret kalp atışı alırsın bence sorun yok ve erkek bebek tahminimce ☺

Valla çok korktum bugün beta hcg de iyi hiç böyle olmamıştı bu 3.gebeliğim
Sıkıntı olsa bence simdiye kadar belli olurdu beta artisinda guzel. ilk zamanlar tarihe haftaya cok takilma yeni dogum yapmissin cunku yumurta ne zaman dollendi belli degil bence az daha buyusun netlesir

Merhabalar durumunuz ne oldu acaba bende aynı sizin durumunuzdayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…