Kızlar adet gunumden 4 gün önce kan testi yaptım. 0.04 çıktı. Yani gebelik yoktu. Unudumu kestim. Ama şimdi adetim 5 gün gecikti. Test yapabileceğim bir yerde değilim. Acaba geç döllenme olabilir mi? Beta değeri çok düşük çıkmıştı. Yükselmiş olabilir mi? Böyle şeyler yaşayanlar var mı?
Kızlar adet gunumden 4 gün önce kan testi yaptım. 0.04 çıktı. Yani gebelik yoktu. Unudumu kestim. Ama şimdi adetim 5 gün gecikti. Test yapabileceğim bir yerde değilim. Acaba geç döllenme olabilir mi? Beta değeri çok düşük çıkmıştı. Yükselmiş olabilir mi? Böyle şeyler yaşayanlar var mı?
Kızlar hiç bilmiyorum bu konuları bişeyi merak ediyorum mesela 7 haftalık demiş ya. Örnek veriyorum ilişki yaşandı adet görüldü sonraki ayın adeti gecikince anca 6-7 haftalık olabiliyor o zaman bi önceki adet noldu ya da söyle sorayım adet oldum hamile değilim gibi bir bakış acısı yanlış mı oluyor bu durumda