Geç döllenme olabilir mi ?

Nimett3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
34
8
1
29
Merhaba kızlar ilişkiden sonra 2 ay normal bir şekilde regl oldum fakat miktarında bi azalma söz konusuydu. Son regl olduğumda ise 2 gün normal 2 gün sadece peçetemi batıracak kadar lekelenme şeklinde oldu. Geç döllenme olsa bu zamana kadar çıkardı değil mi ? Hcg 0.200 çıktı. Testi tekrarlamam gerekir mi ? Bu ay regl olamadım zaten umarım strestendir.

2 kez adet gördükten sonra nasıl hamile olabilirsiniz? Hadi onu da geçtim diyelim binde bir ihtimal size denk geldi gebelik testleri negatif kan testleri negatif bu inanmamanın sebebi ne? Hamile değilsiniz hanımefendi imkansız stresiniz yüzünden regl gecikiyor

2 kez adet gördükten sonra nasıl hamile olabilirsiniz? Hadi onu da geçtim diyelim binde bir ihtimal size denk geldi gebelik testleri negatif kan testleri negatif bu inanmamanın sebebi ne? Hamile değilsiniz hanımefendi imkansız stresiniz yüzünden regl gecikiyor
İlk aylarda kanama yaşanabiliyor denildi bana o yüzden bu stresim miktarda da azalma olup en son kesilince ve henüz gelmeyince istemsiz olarak şüpheye düşüyorum

İlk aylarda kanama yaşanabiliyor denildi bana o yüzden bu stresim miktarda da azalma olup en son kesilince ve henüz gelmeyince istemsiz olarak şüpheye düşüyorum
2 kez olmuşsunuz hamilelik böyle bişey değil yerleşme kanaması da böyle bişey değil stresinizle kendini geciktiriyorsunuz

2 kez olmuşsunuz hamilelik böyle bişey değil yerleşme kanaması da böyle bişey değil stresinizle kendini geciktiriyorsunuz
Haklısınız hiç günlerim oynamamıştı 1 gün bile ilk defa başıma gelince telaş yaptım sanırım

Back
X