• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilir mi?

mutluaile1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2025
4
2
1
21
kızlar merhaba reglime 1 hafta kala göğüs hassasiyetim başladı perşembe günü içimden bi ses test yapmamı söyledi bende yaptım ve pozitif sonuç çıktı hastaneye gittim kan vermeye negatif çıktı perşembeden beri test yaptım pozitif çıktı fotoğrafını çektiklerimi koyacağım 2 gün gecikmem var reglimin 3 günü olması gerekiyordu bugün sat 9 mayıs arada yaptığım testlerin bazıları negatif çıktı 3 kan testi verdim yeniden negatif çıktı arada bir adet olacakmış ağrısı var meme hassasiyetim gün geçtikçe artıyor damarlaşmalar var mavi mavi başka bi belirtim yok sizce geç döllenme mi yada başına böyle bişi gelen var mı okudum birkaç birşey kafam karıştı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-06-11 at 13.05.48.webp
    WhatsApp Image 2025-06-11 at 13.05.48.webp
    96,4 KB · Görüntüleme: 22
  • WhatsApp Image 2025-06-11 at 13.05.47.webp
    WhatsApp Image 2025-06-11 at 13.05.47.webp
    81 KB · Görüntüleme: 20
  • WhatsApp Image 2025-06-11 at 13.05.46.webp
    WhatsApp Image 2025-06-11 at 13.05.46.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 21
  • WhatsApp Image 2025-06-11 at 13.05.47 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-06-11 at 13.05.47 (1).webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
kızlar merhaba reglime 1 hafta kala göğüs hassasiyetim başladı perşembe günü içimden bi ses test yapmamı söyledi bende yaptım ve pozitif sonuç çıktı hastaneye gittim kan vermeye negatif çıktı perşembeden beri test yaptım pozitif çıktı fotoğrafını çektiklerimi koyacağım 2 gün gecikmem var reglimin 3 günü olması gerekiyordu bugün sat 9 mayıs arada yaptığım testlerin bazıları negatif çıktı 3 kan testi verdim yeniden negatif çıktı arada bir adet olacakmış ağrısı var meme hassasiyetim gün geçtikçe artıyor damarlaşmalar var mavi mavi başka bi belirtim yok sizce geç döllenme mi
Canım yalancı pozitif olabilir testlere devam et inşallah vardır

kızlar merhaba reglime 1 hafta kala göğüs hassasiyetim başladı perşembe günü içimden bi ses test yapmamı söyledi bende yaptım ve pozitif sonuç çıktı hastaneye gittim kan vermeye negatif çıktı perşembeden beri test yaptım pozitif çıktı fotoğrafını çektiklerimi koyacağım 2 gün gecikmem var reglimin 3 günü olması gerekiyordu bugün sat 9 mayıs arada yaptığım testlerin bazıları negatif çıktı 3 kan testi verdim yeniden negatif çıktı arada bir adet olacakmış ağrısı var meme hassasiyetim gün geçtikçe artıyor damarlaşmalar var mavi mavi başka bi belirtim yok sizce geç döllenme mi
İdrar testleri artimedse hiç güvenilir değil çok daha belirgin çizgiler çıkarıyor hamilelik yokken bile. O yüzden onları hiç dikkate alma. 3 defa kan vermişsin zaten olsaydı çıkardı zaten regl gecikmen var. Biraz daha bekle regl gelmesini eğer hala olmazsan doktora git zaten regl söktürücü falan verir. Bu kadar kan testi yaptırıp kendini yıpratma derim.

İdrar testleri artimedse hiç güvenilir değil çok daha belirgin çizgiler çıkarıyor hamilelik yokken bile. O yüzden onları hiç dikkate alma. 3 defa kan vermişsin zaten olsaydı çıkardı zaten regl gecikmen var. Biraz daha bekle regl gelmesini eğer hala olmazsan doktora git zaten regl söktürücü falan verir. Bu kadar kan testi yaptırıp kendini yıpratma derim.
bayramdan dolayı gidememiştim bugün gittim 10 gün beklememi söyledi 10 günden sonra hala adet olmazsam test yapılacak ona göre adet söktürücü verecek

5 tane test birden pozitif olması bana tesadüf gibi gelmedi kan testi verdim tekrar hayırlısı canım :)
Benimde 28.gun gecikmemin 15.gunde 6 tane test yaptım 4 tanesi baya belli pozitif ama kan verdim negatif çıktı dün tekrar test yaptım aynı idrarla biri kaset test biri erken kaset testde bariz belli pozitif yarın kadın doğuma gidicem

Back
X