Bende öyleydim ilaçlar kullanıp adetimin düzene girince gebelik oldu.
Bana ilaç yazmadı doktor adet düzensizliğimde gecikmem de olmadı daha önce bu ay 4 gün gecikince hamile olduğumu düşündüm test negatif cıktı neden olabilir bu
Bende oldu 16 gün gecikince öğrenmiştim pocs var bendeMerhaba arkadaşlar. Adetim 4 gün gecikti. Bugün hem erken gebelik testi hem de kaset test yaptım ikisi de negatif çıktı. Geçen ay doktora gittiğimde pcos olduğumu söyledi fakat bu aya kadar hiç gecikme yaşamamıştım. Teste ne kadar güvenebilirim ve internette okuduğum kadarıyla pcoslarda geç döllenme olabiliyormuş. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Hamilemiydin yani testte negatif mi cıkmıştı cok üzüldüm negatifi görünce ama ihtimal var mı sence?Bende oldu 16 gün gecikince öğrenmiştim pocs var bende
Canim bende bu ay 20 gun geciktim bu gune kadar duzenliydi hep dun doktorum polikistikover oldugumu soyledi adet sokturuci ve yumurtalik icin ilac verdi inofolic bunu kullan 6 aya kadsr gebelik olursa birak dedi bende gec dollenme sanmistim basta gecikmenin 10 gunu kan testi negatifti hep gec dollenmedir diye kandirdim kendimi ama malesef hamile degilmisim 10 gun kan testi ver negatif ve hala adetin gelmezse doktoruna gorun tekrarMerhaba arkadaşlar. Adetim 4 gün gecikti. Bugün hem erken gebelik testi hem de kaset test yaptım ikisi de negatif çıktı. Geçen ay doktora gittiğimde pcos olduğumu söyledi fakat bu aya kadar hiç gecikme yaşamamıştım. Teste ne kadar güvenebilirim ve internette okuduğum kadarıyla pcoslarda geç döllenme olabiliyormuş. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Acaba testi acele edip erken mi yaptım yoksa pcos yüzünden mi yoksa geç döllenme mi kafam cok karıştı. 4 gün gecikme idrar testinde cıkar mı mesela ?Canim bende bu ay 20 gun geciktim bu gune kadar duzenliydi hep dun doktorum polikistikover oldugumu soyledi adet sokturuci ve yumurtalik icin ilac verdi inofolic bunu kullan 6 aya kadsr gebelik olursa birak dedi bende gec dollenme sanmistim basta gecikmenin 10 gunu kan testi negatifti hep gec dollenmedir diye kandirdim kendimi ama malesef hamile degilmisim 10 gun kan testi ver negatif ve hala adetin gelmezse doktoruna gorun tekrar
Gec dollenme ise cikmama ihtimali yuksek 10 gun gecikmeyi bekleyin tekrarlayin testi bir de erken gebelik testlerine cok guven olmuyo 10 gunu gecince kaset test yapin bence silik bile ciksa gec dollenme denilebilirAcaba testi acele edip erken mi yaptım yoksa pcos yüzünden mi yoksa geç döllenme mi kafam cok karıştı. 4 gün gecikme idrar testinde cıkar mı mesela ?
İnşallah bakalım hayırlısı olsun inşallahGec dollenme ise cikmama ihtimali yuksek 10 gun gecikmeyi bekleyin tekrarlayin testi bir de erken gebelik testlerine cok guven olmuyo 10 gunu gecince kaset test yapin bence silik bile ciksa gec dollenme denilebilir
Kasık ağrın olmuşmuydu bu süreçte. Benim ara ara sol kasığımda özellikle batmalar oluyor ve aşırı bel ağrım var kaç gündürDüzenli regl olmama rağmen idrar testinde 6 gün sonra silik çıkmıştı. 10 gün beklemekte fayda var
Hayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsinİnşallah bakalım hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim inşallah senin de öyle olurHayirlisi olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin
İlk kan testi verdiğimde 1 gün vardı adetime 15 gün sonra test yaptım gecikme olduğu için ve rahimde kalınlaşma var demişti doktor testim ve kan testim pozitif çıktı 90.9 la öğrendim öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım çünkü adet olucam sanmıştım ilaç kullandı ve soğan kaynatıp içmiştim kanamam oldu kanammadan 1 ay sonra adet oldum adetten hemen sonra yine hamile kaldım şuan 4+5 günlükHamilemiydin yani testte negatif mi cıkmıştı cok üzüldüm negatifi görünce ama ihtimal var mı sence?
Bel ağrısı olmuştuKasık ağrın olmuşmuydu bu süreçte. Benim ara ara sol kasığımda özellikle batmalar oluyor ve aşırı bel ağrım var kaç gündür
Ne durumdasınız hamilemisinizMaşallah allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?