- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Yasamakguzel61
-
Ne bilyim regl zamanım sekmez hiç. Acaba dedim öyle bısey olabilirmiGeç yumurtlamamışsın ki canım geç döllenme olsun
Kan testi ver onda kesin sonuç alırsın 14 ünde yumurtan pik olsa 15-16 sı çatlar üzerine 14 ekle regl tarihinNe bilyim regl zamanım sekmez hiç. Acaba dedim öyle bısey olabilirmi
Kan testi ver onda kesin sonuç alırsın 14 ünde yumurtan pik olsa 15-16 sı çatlar üzerine 14 ekle regl tarih25 çatlama dusunursek
25 çatlama dusunursek bugun dpo14 oluyor. Ama 2 gun once aksam test yaptım evde negatifti çıkardı bence olsaydı yaKan testi ver onda kesin sonuç alırsın 14 ünde yumurtan pik olsa 15-16 sı çatlar üzerine 14 ekle regl tarihin
Canım benim de döngülerim 28-29 gün. Genelde 14. Gün yumurtlama oluyor . Ben reglim 1 gün gecikince predictor erken gebelik testi yaptım ertesi gün kan vermeye gitmiştim 1000 lerde çıktı. Eğer regli olmadıysan tekrar bi test yap güvenilir bir test derim . İnşallah gönlüne göre olsunKızlar acill yardım. 28 günde 1 adet görürüm hep düzenlidir. Ovulasyon takıbı yaptım 14. Gün pik gördüm değerlendirdim. Bugün bat günüm regl olmadım daha. 2 gün önce gebelik testi yapmıstım negatifti. Benim gibi düzenli adet gören 14. Gün yumurtlama yasayan birinde geç döllenme olabilrmi
Varmıymış gebelik canımBenim de 2 sinde adet olmam lazımda 10 güç geçti 5 gğn çnce vs erken gebelik yapmıştım negatifti o yüzden ihtimal vermemiştim şimdi yaptım çok silik
Hayırlı olsun. Belirti varmıydı . Geç döllenme mi acabaBenim de 2 sinde adet olmam lazımda 10 güç geçti 5 gğn çnce vs erken gebelik yapmıştım negatifti o yüzden ihtimal vermemiştim şimdi yaptım çok silik
Hayırlı olsun. Belirti varmıydı . Geç döllenme mi olmuşBenim de 2 sinde adet olmam lazımda 10 güç geçti 5 gğn çnce vs erken gebelik yapmıştım negatifti o yüzden ihtimal vermemiştim şimdi yaptım çok silik