• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme olabilirmi?

Yasamakguzel61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
86
Kızlar acill yardım. 28 günde 1 adet görürüm hep düzenlidir. Ovulasyon takıbı yaptım 14. Gün pik gördüm değerlendirdim. Bugün bat günüm regl olmadım daha. 2 gün önce gebelik testi yapmıstım negatifti. Benim gibi düzenli adet gören 14. Gün yumurtlama yasayan birinde geç döllenme olabilrmi

Kan testi ver onda kesin sonuç alırsın 14 ünde yumurtan pik olsa 15-16 sı çatlar üzerine 14 ekle regl tarih25 çatlama dusunursek

Kan testi ver onda kesin sonuç alırsın 14 ünde yumurtan pik olsa 15-16 sı çatlar üzerine 14 ekle regl tarihin
25 çatlama dusunursek bugun dpo14 oluyor. Ama 2 gun once aksam test yaptım evde negatifti çıkardı bence olsaydı ya😕 ilk gebeliğimde reglye 4 gun kala ogrenmistim silik pozitifti

Kızlar acill yardım. 28 günde 1 adet görürüm hep düzenlidir. Ovulasyon takıbı yaptım 14. Gün pik gördüm değerlendirdim. Bugün bat günüm regl olmadım daha. 2 gün önce gebelik testi yapmıstım negatifti. Benim gibi düzenli adet gören 14. Gün yumurtlama yasayan birinde geç döllenme olabilrmi
Canım benim de döngülerim 28-29 gün. Genelde 14. Gün yumurtlama oluyor . Ben reglim 1 gün gecikince predictor erken gebelik testi yaptım ertesi gün kan vermeye gitmiştim 1000 lerde çıktı. Eğer regli olmadıysan tekrar bi test yap güvenilir bir test derim . İnşallah gönlüne göre olsun 🤲🏻🌺

Benim de 2 sinde adet olmam lazımda 10 güç geçti 5 gğn çnce vs erken gebelik yapmıştım negatifti o yüzden ihtimal vermemiştim şimdi yaptım çok silik

Eklentiler

• IMG_6413.webp
    IMG_6413.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_6414.webp
    IMG_6414.webp
    40 KB · Görüntüleme: 148
Benim de 2 sinde adet olmam lazımda 10 güç geçti 5 gğn çnce vs erken gebelik yapmıştım negatifti o yüzden ihtimal vermemiştim şimdi yaptım çok silik
Hayırlı olsun. Belirti varmıydı . Geç döllenme mi acaba

Hayırlı olsun. Belirti varmıydı . Geç döllenme mi olmuş

Back
X