Geç döllenme pco

Deliiball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
251
68
98
27
Merhaba bişey sormak istiyorum bende pco var adetim genelde 32 33 34 günde falan oluyorum bı geçen ay 36.gunde oldum ama adet olmadan önce lekenmem oluyodu kesin geçen ay 35. Günde lekelenme oldu 36. Adet oldum bu ay 38. Günüm şuan ama ne lekenme var ne adet 2 gün önce kan tahlili verdim negatif çıktı. Ben normalde her kadın gibi adet zamanım yaklaşınca aşırı tatlı isteğim oluyordu ama bu ay hiç olmadı. Bazen adet olacağım zaman ki gibi ağrım oluyor ama hala adet olmadım.
Kasık ağrım var hafif ve kısa süreli beyaz akıntım var çok arttı bu kadar olmuyordu ara ara gelen mide bulantısı ve halsizlik var. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi ? Eğer geç döllenmeyse ne zaman kanda belli olur?

Kanda değer kaç cıktı? Geç döllenme olduğunda hiç olmasa sınıra yakın çıkar. meryemhilall arkadaş 17 gün gecikmeyle pozitifi gördü ama kimyasal oldu.

Ama bu kasık ağrısı akıntı artışı ara ara mide bulantısı niye oluyo ki

Benim adet belirtilerim de bu zamana kadar hiç böyle olmadım yaşamadım da
Valla iki kez hamile kaldım hep ilkleri yaşadım . Yani olmadık anda hamile kalıyorsun ummadığın anda kadınız sonuçta her ay aynu şey olmayabiliyor . İnşallah hamilesindir ama kendini umutlandırmada üzülen olma . Rabbim ne verirse hayırlısını versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…