11.41 di benim ben kimyasalın sonlarına doğru öğrenmiştim bu kan eğeriniKanda değer kaç cıktı? Geç döllenme olduğunda hiç olmasa sınıra yakın çıkar.meryemhilall arkadaş 17 gün gecikmeyle pozitifi gördü ama kimyasal oldu.
Canım sen bi kaç gün geçince de kan mı vermişin negatif sonuçlu?11.41 di benim ben kimyasalın sonlarına doğru öğrenmiştim bu kan eğerini
İlk kan testini adet günü verdim negatif çıktı 2 hafta sonra gecikmenin 20.günü 11.41 çıkmıştı 1 hafta sonra düşük oldu zatenCanım sen bi kaç gün geçince de kan mı vermişin negatif sonuçlu?yanlış mı hatırlıyorum.
Anladım canım.İlk kan testini adet günü verdim negatif çıktı 2 hafta sonra gecikmenin 20.günü 11.41 çıkmıştı 1 hafta sonra düşük oldu zaten
0.140 çıktıKanda değer kaç cıktı? Geç döllenme olduğunda hiç olmasa sınıra yakın çıkar.meryemhilall arkadaş 17 gün gecikmeyle pozitifi gördü ama kimyasal oldu.
Daha yükselmez canım. Sınır 5 1 bile cıkmamış maalesef.0.140 çıktı
Psikolojik olabilir. Ki adet önceside yaşanır senin bu dediğin belirtiler gebelikle birebir aynı şeyler . Adetin yaklaşıyor olabilirAma bu kasık ağrısı akıntı artışı ara ara mide bulantısı niye oluyo ki
Benim adet belirtilerim de bu zamana kadar hiç böyle olmadım yaşamadım daPsikolojik olabilir. Ki adet önceside yaşanır senin bu dediğin belirtiler gebelikle birebir aynı şeyler . Adetin yaklaşıyor olabilir
Valla iki kez hamile kaldım hep ilkleri yaşadım . Yani olmadık anda hamile kalıyorsun ummadığın anda kadınız sonuçta her ay aynu şey olmayabiliyor . İnşallah hamilesindir ama kendini umutlandırmada üzülen olma . Rabbim ne verirse hayırlısını versin .Benim adet belirtilerim de bu zamana kadar hiç böyle olmadım yaşamadım da
Merhaba. Adet oldunuz mu? Sonucu merak ettimBenim adet belirtilerim de bu zamana kadar hiç böyle olmadım yaşamadım da
Evet oldumMerhaba. Adet oldunuz mu? Sonucu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?