B bsr4 Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 73 10 18 27 18 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bsr4 #1 Hanımlar geç döllenme tecrübesi olanlar paylaşabilir misiniz , adet döngünüz kaç gün , kaçıncı günlerinizde test yaptınız ve kaçıncı gününüzde pozitifi gördünüz
Hanımlar geç döllenme tecrübesi olanlar paylaşabilir misiniz , adet döngünüz kaç gün , kaçıncı günlerinizde test yaptınız ve kaçıncı gününüzde pozitifi gördünüz
Mutluluk810 ´¯`♥ Kün Fe Yekün ♥´¯`¤ ♥ Şükürler Olsun ♥ ¤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2012 1.962 2.408 333 Dünyadan Uzak 18 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bsr4 #2 Pko'lu olduğum için adet döngümü bilmiyordum..Doktor kontrolünde hap kullanarak adet oluyordum... Yerleşme kanamasından şüphelenip normal bir kaset test yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı...Kan verdiğimde 3 haftalık çıkmıştı.. Ultrasonla,kan sonucu tutmadıgı için adetimi bir hafta ileri aldı doktor ve geç döllenme olduğunu söylemişti.. Gebeliğim sorunsuz ilerledi ve güzel geçti... İsteyen herkese tez vakitte Allah'ım nasip etsin
Pko'lu olduğum için adet döngümü bilmiyordum..Doktor kontrolünde hap kullanarak adet oluyordum... Yerleşme kanamasından şüphelenip normal bir kaset test yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı...Kan verdiğimde 3 haftalık çıkmıştı.. Ultrasonla,kan sonucu tutmadıgı için adetimi bir hafta ileri aldı doktor ve geç döllenme olduğunu söylemişti.. Gebeliğim sorunsuz ilerledi ve güzel geçti... İsteyen herkese tez vakitte Allah'ım nasip etsin
B bsr4 Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 73 10 18 27 18 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bsr4 #3 Mutluluk810 .!.: Pko'lu olduğum için adet döngümü bilmiyordum..Doktor kontrolünde hap kullanarak adet oluyordum... Yerleşme kanamasından şüphelenip normal bir kaset test yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı...Kan verdiğimde 3 haftalık çıkmıştı.. Ultrasonla,kan sonucu tutmadıgı için adetimi bir hafta ileri aldı doktor ve geç döllenme olduğunu söylemişti.. Gebeliğim sorunsuz ilerledi ve güzel geçti... İsteyen herkese tez vakitte Allah'ım nasip etsin Genişletmek için tıkla... hiç belirtiniz olmuş muydu ve adetlerinizi ortalama kaç günde oluyordunuz
Mutluluk810 .!.: Pko'lu olduğum için adet döngümü bilmiyordum..Doktor kontrolünde hap kullanarak adet oluyordum... Yerleşme kanamasından şüphelenip normal bir kaset test yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı...Kan verdiğimde 3 haftalık çıkmıştı.. Ultrasonla,kan sonucu tutmadıgı için adetimi bir hafta ileri aldı doktor ve geç döllenme olduğunu söylemişti.. Gebeliğim sorunsuz ilerledi ve güzel geçti... İsteyen herkese tez vakitte Allah'ım nasip etsin Genişletmek için tıkla... hiç belirtiniz olmuş muydu ve adetlerinizi ortalama kaç günde oluyordunuz