Geç döllenme ve gebelik belirtileri

Aurora07

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
196
217
23
31
Merhaba kızlar.
Ben iki gün önce hiç belirtisiz tesadüfen hamile olduğumu öğrendim. Benim reglm 33-35 günde oluyordu. Bu yüzden iki aydır ovulasyon testi ile yumurtlama zamanımı takip ediyordum. Benim yumurtlama günüm 18-19 günde oluyor. Son reglm 20 Ağustos ve reglm 5 gün gecikince test yaptım pozitif, akşamına tahlil verdim. Betahcgm 28 çıktı. Yani 3 haftalık olabilirmiş. Ama son reglme göre 5+4 gibi birşey. Doktora gittim. Ultrasonda kese göremedi. Durumumu anlattim geç döllenme olabilir dedi. Haftaya kadar bekleyelim dedi tekrar tahlil de yapmadı. Kasıklarımda ağrı var ve hafif bulantı. Regl olacak gibi hissediyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?

Merhaba kızlar.
Ben iki gün önce hiç belirtisiz tesadüfen hamile olduğumu öğrendim. Benim reglm 33-35 günde oluyordu. Bu yüzden iki aydır ovulasyon testi ile yumurtlama zamanımı takip ediyordum. Benim yumurtlama günüm 18-19 günde oluyor. Son reglm 20 Ağustos ve reglm 5 gün gecikince test yaptım pozitif, akşamına tahlil verdim. Betahcgm 28 çıktı. Yani 3 haftalık olabilirmiş. Ama son reglme göre 5+4 gibi birşey. Doktora gittim. Ultrasonda kese göremedi. Durumumu anlattim geç döllenme olabilir dedi. Haftaya kadar bekleyelim dedi tekrar tahlil de yapmadı. Kasıklarımda ağrı var ve hafif bulantı. Regl olacak gibi hissediyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Tekrar kan verin değerin yükselmesi gerek

Doktor iki gün önce vermissin bugün verme dedi. Ben vermek istediğimi söyledim. Haftaya ver falan diyerek beni caydırdı. Eve gelince pişman oldum keşke verseydin diye 😏
Hemen yapma bence de bir kaç gün geçince tekrar ver bir haftanin beklemesi kolay mı 😅

Bunları yazmanıza çok sevindim ben belirtileri çok erkenden fark etim 1 haftadır okumadığım yazı kalmadı tüm belirtiler var adet yok çok sağolun iki anneyi de tebrik ederim ❤️

Bunları yazmanıza çok sevindim ben belirtileri çok erkenden fark etim 1 haftadır okumadığım yazı kalmadı tüm belirtiler var adet yok çok sağolun iki anneyi de tebrik ederim ❤️
Allah gönlüne göre versin seninde.. kan verdiniz mi bide sat neydi acaba

Kızlar merhaba kan tahlili verdim dün bütün değerlerim normal sadece prolaktin 26.5 çıkması gerekirken 28.7 çıktı sizce normal mi korkmalı mıyım bir dorun var mı çocuğum olucak mı ne anlama geliyor bu arada öncesinde doktora göründüm doktor tahmin temiz yumurtalıkların temiz dedi sorun yok dedi daha sonra kan tahlili yaptım yardım eder misiniz lütfen kafayı yiyeceğim

Evet kan tahlili verdim beta 2.0 teste çıkmadı ama tahmını zaten daha çok erken olduğu

Regle kaç gün vardı 2.0 çıktığında
Yanlış yazmışım 0.2 idi sonrasında 0.100 pazar günü regle oldum oldukça ağrılı idi pazartesi doktora gitim bütün kan tahlilleri idrar vs yapıldı bebek belirtisi yok ama şüpemi anlatınca 10 gün daha bekliceksin geç dönlenme ise Şuan görünmez dedi bakalım haftaya ne olucak merakla bekliyorum 😄 bı arada son 3 regel şu şekilde oldu 39. 16. 41. Gün ara ile oldu günlerde de kayma var normalde 28.29 günde bir idi hayırlısı bakalım

Back
X