Geç döllenme ve kimyasal gebelik

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
515
209
53
28
Merhaba. Geç döllenms ve kimyasal gebelik yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Geç döllenmede adetiniz kaç gün geciktiğinde öğrendiniz beta hcg değerinjz kaçtı ?
Kimyasal gebelikte nasıl öğrendiniz değerinjz kaçtı değer düşmeye başlayınca kanama mı başladı ?

Merhaba. Geç döllenms ve kimyasal gebelik yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Geç döllenmede adetiniz kaç gün geciktiğinde öğrendiniz beta hcg değerinjz kaçtı ?
Kimyasal gebelikte nasıl öğrendiniz değerinjz kaçtı değer düşmeye başlayınca kanama mı başladı ?
Ben kimyasal gebelik yaşadım tam adet günümde test yaptım silik çizgi çıktı. Ertesi günü kan verdik 485 ti değerim. Tam bir hafta sonra 168 e düştü. Yine bir hafta sonra 0.77 idi. Bir kanamam olmadı.

Adet günümde evde silik çizgiyle öğrendim. Kan verdim Bhcg 11 çıkmıştı. 2 gün sonra 17yi görünce biyokimyasal olduğunu anladım. 3 gün sonra da adet oldum zaten. Normalden kısa ama sadece 1 gün çok ağrılı ve ağır kanamalı 3 gün de lekelenmeli sürdü adetim. Bitince bhcg ölçtür demişti dr. Bittikten 4 gün sonra bhcg 9du. Epey geç sıfırlandı değer.

Adet günümde evde silik çizgiyle öğrendim. Kan verdim Bhcg 11 çıkmıştı. 2 gün sonra 17yi görünce biyokimyasal olduğunu anladım. 3 gün sonra da adet oldum zaten. Normalden kısa ama sadece 1 gün çok ağrılı ve ağır kanamalı 3 gün de lekelenmeli sürdü adetim. Bitince bhcg ölçtür demişti dr. Bittikten 4 gün sonra bhcg 9du. Epey geç sıfırlandı değer.
Anladım teşekkür ederim cevabın için inşallah bidaha sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Kimyasal hiç yaşamadım ama şuan ki hamileligim geç döllenme olmuştu regl 8 gün geçmişti 55.10 degerle ögrenmiştim bende pko oldugu için yumurtlama geç oldu galiba ondan geç döllendi diye düşünüyorum

Kimyasal hiç yaşamadım ama şuan ki hamileligim geç döllenme olmuştu regl 8 gün geçmişti 55.10 degerle ögrenmiştim bende pko oldugu için yumurtlama geç oldu galiba ondan geç döllendi diye düşünüyorum
Maşallah 31 haftalık sanırım allah kucağına almayı nasip etsin 🤲 benimde regl 12. Gün gecikmede 26 değerim bugün sabah yine kan verdim iki kat artmıştır inşallah 🤲

Maşallah 31 haftalık sanırım allah kucağına almayı nasip etsin 🤲 benimde regl 12. Gün gecikmede 26 değerim bugün sabah yine kan verdim iki kat artmıştır inşallah 🤲
İnşAllah iki kat artış oldugu sürece geç döllenme olması falan hiç fark etmez benim 31 haftalık oldu sende inşallah bu günleri görürsün degerin düzenli yükselir umarım

merhaba benimde geç döllenme olabileceğini söyledi doktor haftasını nasıl hesaplayacağım, en son 26 ağıstosta adet gördüm, eylül 28 de 21 ; iki gün sonrasında 71 e çıkmıştı b hcg, 10 gün sonra gel dedi doktor bir aksilik olmadı, pkoluyum , acaba kaç haftalık gebeyim

merhaba benimde geç döllenme olabileceğini söyledi doktor haftasını nasıl hesaplayacağım, en son 26 ağıstosta adet gördüm, eylül 28 de 21 ; iki gün sonrasında 71 e çıkmıştı b hcg, 10 gün sonra gel dedi doktor bir aksilik olmadı, pkoluyum , acaba kaç haftalık gebeyim
Senin hesaplamalar tam dogru olmaz canım doktor bebegi yada keseyi ölçüyor ona göre sana yeni adet tarihi belirliyorlar beta degerine göre tahmin yürütebilirsin ama internette haftasına göre yazıyor degerler ama kesin tarihi doktor söyler keseyi ölçtügü zaman

Merhaba
Adet gğnüm 8 ekimdi
Ama hala olmadım. Genelde adetlerim düzenlidir. Bugğn kaset test yaptım ama çıkmadı...
Siz test yapmış mıydınız evde.

Merhaba
Adet gğnüm 8 ekimdi
Ama hala olmadım. Genelde adetlerim düzenlidir. Bugğn kaset test yaptım ama çıkmadı...
Siz test yapmış mıydınız evde.
Evet yaptım test silik çıkmıştı ertesi gün tekrar yaptım emin olmak için iki testte de silikte olsa çizgi çıkınca kan vermeye gitmiştim

Evet yaptım test silik çıkmıştı ertesi gün tekrar yaptım emin olmak için iki testte de silikte olsa çizgi çıkınca kan vermeye gitmiştim
Benim adetim 8 ekimde olması lazımdı.
Ama hala gelen giden yok...
Dün ben kaset yaptım. Çıkmadı 😔
Olsa çıkardı diye düşüniyorum. Bilemedim kafam çok karıştı.
Ama genelde adetlerim düzenlidir.

Benim adetim 8 ekimde olması lazımdı.
Ama hala gelen giden yok...
Dün ben kaset yaptım. Çıkmadı 😔
Olsa çıkardı diye düşüniyorum. Bilemedim kafam çok karıştı.
Ama genelde adetlerim düzenlidir.
Stres vs etkiliyor belki ondan olmamışsındır 3 4 gün daha bekle olmazsan yine test yap belli olmaz belki o zaman çıkar belirti falan var mı peki

Back
X