Geç döllenme yaşayan varmı arkadaşlar aranızda, tecrübeye ihtiyacım var!!!

31 temmuz

Rabbim kapındayım....................
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
713
184
323
adetim gecikeli tam 7 gün oldu, gecikmenin 4. günü kanda beta hcg yaptırdım ama negatif, bu zamana kadar hiç böyle gecikmezdi, taş çatlasın 2 gün gecikirdi, doktorum bi kaç gün daha adet olmanı bekleyelim, olmazsan adet sökücü başlayalım dedi, başlamak istemiyorum açıkcası hem belki bi ihtimal (mucize bu ya) bişey vardır diye ümitleniyorum, fakat sinirlilik oranım bayaa arttı özelliklede oruç eklenince fena asabi oldum eşimle problemde yaşadım bikaç gündür bu asabiyet yüzünden, sizce böyle bi ihtimal varmıdır? geç döllenme başına gelen oldumu? yada kendi kendine adetimin gelmesini mi bekleyeyim?
Görüşlerinize, tecrübelerinize gerçekten ihtiyacım var!!!

canım merhaba,

Allah gönlune göre versin canımm önceliklee sık sık adet gecikmesi yaşarmısın :26:

ben hamile kalmadan önceki ay 15 gun gecikmeli adet olmuştumm annanem rahim kendini gebeliğe hazırlıyor dedi Allaha şükür ertesi ay hamile oldugumu öğrendim ama ben hayatımda hiç gecikme yaşamamıştım umarım seninde öyledir canımmm:16:

bencee kafana adet olacagını yerleştirirsen daaha kolay hastalanırsın canım psikoloji adet olmayı sağlayan hrmonu etkiliyormuşş 4. gunde test negatif diyorsun çok emin olmak istiyorsan 10.gün tekrarla testi :34:

adetim gecikeli tam 7 gün oldu, gecikmenin 4. günü kanda beta hcg yaptırdım ama negatif, bu zamana kadar hiç böyle gecikmezdi, taş çatlasın 2 gün gecikirdi, doktorum bi kaç gün daha adet olmanı bekleyelim, olmazsan adet sökücü başlayalım dedi, başlamak istemiyorum açıkcası hem belki bi ihtimal (mucize bu ya) bişey vardır diye ümitleniyorum, fakat sinirlilik oranım bayaa arttı özelliklede oruç eklenince fena asabi oldum eşimle problemde yaşadım bikaç gündür bu asabiyet yüzünden, sizce böyle bi ihtimal varmıdır? geç döllenme başına gelen oldumu? yada kendi kendine adetimin gelmesini mi bekleyeyim?
Görüşlerinize, tecrübelerinize gerçekten ihtiyacım var!!!

canım meraba.şuan 5aylık hamileyim,ben korunmayı bıraktıktan 2ay sonra hamile kaldım,normalde günü gününe gelen adetim resmen saçmalamıştı yani,birinde 5gün sonra geldi,ikincide 7gün sonra geldi,üçüncüde gene 7gün gecikti hamilemiyim acaba die test yapmıştım pozitif çıkmıştı.bence bekle bakalım adetini.çünkü hormonlar deişebiliyor.darısı başına hayırlısıyla.

teşekkürler arkadaşlar, benim adetim hiç gecikmezki, 1 gün önce 1 gün sonra, taş çatlasın 2 gün geçikir, geçmişteki yazıları okuyunca mucizevi hikayeler okudum açıkcası ümitlendim:46:

canım merhaba,

Allah gönlune göre versin canımm önceliklee sık sık adet gecikmesi yaşarmısın :26:

ben hamile kalmadan önceki ay 15 gun gecikmeli adet olmuştumm annanem rahim kendini gebeliğe hazırlıyor dedi Allaha şükür ertesi ay hamile oldugumu öğrendim ama ben hayatımda hiç gecikme yaşamamıştım umarım seninde öyledir canımmm:16:

bencee kafana adet olacagını yerleştirirsen daaha kolay hastalanırsın canım psikoloji adet olmayı sağlayan hrmonu etkiliyormuşş 4. gunde test negatif diyorsun çok emin olmak istiyorsan 10.gün tekrarla testi :34:

yok ya ben ne stresli günler geçirdim asla adetime yansımaz stresim, belim sırtım çok kötü ağrıyor, valla bugün idrar testi yapacam kafaya koydum:45:

arkadaşlar adet oldum sorunda çözüldü, hatta adet olduğuma bu kadar sevineceğimi bilmezdim ben,

ve ve ve bbundan sonra inanın herşeyi birazdaha heycansız bekleyeceğim, içimde ne istek ne de ümit kaldı, Rabbimin izin vereceği zaman olacak tabiki, biz ne kadar uğraşsak boş, tabiki boş durmakta olmuyor elimizden geleni bizde yapacağız, yaptıklarımız sadece sebepler, sebepcikler olarak kalacaktır, buna dahada kanaat getirdim, bundan sonra bırakın adet gecikmesini, karnım burnuma gelse bile, kucağıma bebeğimi almadan inanmam...........................:))))))))) :6:[/INDENT]

Son düzenleme:
Cnm ya inan bu yazdigiklarin bana okadar tanidik cumlelerki okuyunca cok duygulandim çok üzüldüm ama ümidini yitirme ne olur biliyorum insan bazen bir teselliyi bile artik duymak istemiyor ama beterin beteri var hic olmasa bizim umutlarimiz var ben 4. Aşılamamda gebe kaldım Allah büyük herseyde vardır bir hayir.

Back
X