Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme yaşayanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HiMom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
656
1.124
63
Merhabalar reglim 9 gün gecikti çok düzenli olurum normalde ve geçen ay Ovulasyon testi yaptığımda regl olmadan önceki gün neredeyse pik olduğunu gördüm 2. Kez yumurtlama olabilir diye değerlendirdik. Bugün idrar testi yaptım negatif geç döllenme olduysa negatif çıkması normal mi ? Kanda çıkar mı 10 günlük bir gebelik ?

10 günlük değil de 15 gün olunca kanda anca sonuç alırsınız idrarda zaten alamazsınız biraz daha bekleyip yapabilirsiniz

Merhabalar reglim 9 gün gecikti çok düzenli olurum normalde ve geçen ay Ovulasyon testi yaptığımda regl olmadan önceki gün neredeyse pik olduğunu gördüm 2. Kez yumurtlama olabilir diye değerlendirdik. Bugün idrar testi yaptım negatif geç döllenme olduysa negatif çıkması normal mi ? Kanda çıkar mı 10 günlük bir gebelik ?
Geç döllenme de 45 günde çıkmıştı benimki ve kaybettim tekrar geç döllenme yasiyorum belirtilerim ayni adet uzerinden 15 gun geçince idrarda çıkıyor beklemedeyim inşallah sizde yavrunuza kavusursunuz

Benim ablamın da aynı oldu geç dollenmeymis adet tarihinin üzerinden 15 gün geçtikten sonra idrar testinde pozitif görmüştü

Bende sizinle aynı durumu yaşıyorum. Adetten 7 gün önce geç yumurtlama gördüm adetim iki gün geçti. Beklemedeyim 😔

Benim ablamın da aynı oldu geç dollenmeymis adet tarihinin üzerinden 15 gün geçtikten sonra idrar testinde pozitif görmüştü
İçime biraz su serpildi henüz olmadım eğer olmazsam tekrar test için bekleyeceğim 15.günü çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻

Bende sizinle aynı durumu yaşıyorum. Adetten 7 gün önce geç yumurtlama gördüm adetim iki gün geçti. Beklemedeyim 😔
O halde siz 7 8 gün gecikmeyle öğrenebilirsiniz aslında inşallah çift çizgileri görelim beklemek zor sonu güzel olur inşallah 🙏🏻

O halde siz 7 8 gün gecikmeyle öğrenebilirsiniz aslında inşallah çift çizgileri görelim beklemek zor sonu güzel olur inşall

Amiiinnn inşallah 🤎 Bigun şuraya gebelik haberimizi de vericez ben inanıyorum 😂
Her an adet olcakmis gibi hissetmek sancı çekmek bı yandan da güzel düşünmeye çalışmak yoruyor. Rabbim isteyenlere bu haberi mujdelesin amin 🙏

Geç döllenme de 45 günde çıkmıştı benimki ve kaybettim tekrar geç döllenme yasiyorum belirtilerim ayni adet uzerinden 15 gun geçince idrarda çıkıyor beklemedeyim inşallah sizde yavrunuza kavusursunuz
Geç döllenme şüphesi var bende de. Ama düşük olma riski çok. Çok duyuyorum bebesini düşüren. İnsan stres yapıyor😞 Benimde reglemi iki gün geçe test yaptım negatifti ama regle den beş gün önce lekenme yaşadım ve kaşık batmaları var. Regle habercisi mi bebe habercisi mi bilemedim

Geç döllenme şüphesi var bende de. Ama düşük olma riski çok. Çok duyuyorum bebesini düşüren. İnsan stres yapıyor😞 Benimde reglemi iki gün geçe test yaptım negatifti ama regle den beş gün önce lekenme yaşadım ve kaşık batmaları var. Regle habercisi mi bebe habercisi mi bilemedim
Canim 1 hafta sonra test yap gec dollenmeyse 5 gün önce lekelenme yasadiysan gerisi gelmediyse hcg hormonunun idrara geçmesini bekle bekleyemem dersen kan ver derim

Back
X