Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün yaptrdim 40 idi yarın tekrar gidip yaptracam da devlet hastahanesinde acilde yapıyorlar mı ki ?testi tekrar yaptırmadın mı cnm 2 gün sonra istiyorlar normalde değerin 2 kat arttması gerekiyormuş
Canım dün yaptrdim 40 idi yarın tekrar gidip yaptracam da devlet hastahanesinde acilde yapıyorlar mı ki ?
Ya normalde son adete göre 4 haftalık 4+3 ama su an değer 2 hafta gösteriyor fazla mıdır acaba ? Sizinki düşük çıktı ama kac haftalikti adetiniz geçmiş miydisağlık ocaklarında yapıyorlar cnm bildiğim kadarıyla acildede yapıyorlar yarın ki değerine göre doktorun sana söyler zaten durumunu benimde düşüktü çok üzüldüm buradaki arkadaşlar teselli ettiler beni 2 gün sonra değerim yükseldi stres yapma cnm
Anladım canım yardımcı olduğun için teşekkür ederim :* içimi ferahlattn gerçekten şimdi yarını iple çekiyorumadet olmam gereken gün yaptırdım 83 çıktı 2 gün sonra 336 çıktı hemşire normal artış ama daha çok küçük 2 hatalık dedi normalde doğru 2 haftalık ama adetin 1.gününden itibaren saydıkları için 4 haftalık oluyor ama bazılarında değerler çok yüksek çıkabiliyor
cnm yaptırdın mı testi kaç çıktı ?Anladım canım yardımcı olduğun için teşekkür ederim :* içimi ferahlattn gerçekten şimdi yarını iple çekiyorum
Yaptrdm canım 113 küsur çıktı çok şükür güzel yükselmişcnm yaptırdın mı testi kaç çıktı ?
maaşallah canım çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder RabbimYaptrdm canım 113 küsur çıktı çok şükür güzel yükselmiş
Çok şükür canım:) mutlu oldum valla :)) bi zaman daha böyle gidip test yaprtacam 2 hafta sonra kontrole gidecem az büyüsün kendini göstersin:) 1000 1500 de ancak görürüz dedi doktor onu beklicem :)Oyyy Maşallahh sana :) valla ne sevındım bılemesın . Saglıklı demekkı melegın :)
İnşallah canım cumlemizin inşallah rabbim herkese tattrsn kimsenin kucagi boş kalmasn:) amiinmaaşallah canım çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim
Çok şükür canım:) mutlu oldum valla :)) bi zaman daha böyle gidip test yaprtacam 2 hafta sonra kontrole gidecem az büyüsün kendini göstersin:) 1000 1500 de ancak görürüz dedi doktor onu beklicem :)
Bu seferki doktor iyiydi canm bide hastahanede fazla yoğunluk yoktu onun da etkisi olabilir :) ama çok küçük daha dedi folik asit verdidoktor korktugun gıbımıydı pekı . Nasıl gectı muayenen ? :)
Bu seferki doktor iyiydi canm bide hastahanede fazla yoğunluk yoktu onun da etkisi olabilir :) ama çok küçük daha dedi folik asit verdi
Ay ne güzel konuşuyorsun canım inşallah yaaa :))) 1 haftaya 1000 1500 olur mu ki yahu o kadar çabuk mugelecek haftaya keseyı sonrakı haftaya da melegını gorursun canımm :) bende oyle olmustu cunku :)
Benım ılk tahlılde 380 cıkmıstı uc gun sonra 1200 lerdeydı :) yanı yarın senın 2 katı olacagı ıcın 300 e yakın olacak gelecek hafta ya 1000 lerı gecer bıle :) gorursun keseyı canımm :)Ay ne güzel konuşuyorsun canım inşallah yaaa :))) 1 haftaya 1000 1500 olur mu ki yahu o kadar çabuk mu
Yarın tekrar gidecem tahlile bakalım ne kadar çıkacak :) sende belirtiler ne zaman başladı benim tansiyon 10 a 6 gidiyo biraz da mide bulantm var tabikiBenım ılk tahlılde 380 cıkmıstı uc gun sonra 1200 lerdeydı :) yanı yarın senın 2 katı olacagı ıcın 300 e yakın olacak gelecek hafta ya 1000 lerı gecer bıle :) gorursun keseyı canımm :)
Yarın tekrar gidecem tahlile bakalım ne kadar çıkacak :) sende belirtiler ne zaman başladı benim tansiyon 10 a 6 gidiyo biraz da mide bulantm var tabiki