Geç döllenme yaşayanlar lütfen yardım...

sincap08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.176
33
158
arkadaşlar bugün 36. gündeyim ama hala gelen giden yok...dün kan testi yaptırdım ve <2 yazıyodu yani negatif. 24-26-27 . günler boş geçmedi ve 27.günde akıntı içinde kan farkettim bi kere ....acaba diyorum geç yumurtlamış olabilir miyim.normalda adetlerim hep düzenlidir 30 günde 1 olur...bhcg değerleri böyle olmuş ve hamile olduğunuzu öğrenmişmiydiniz????????:122:

Ben de geç döllenmeyle hamile kaldım.Ama adetim 7 gün geçince testte birşey çıkmadı dr 15 günü bekle yoksa söktürücü al demişti.
Söktürücü almadan 1 gece önce korunmasız ilişkiye girdim nasılsa olmaz hapla diye,ve sanırım o gece hamile kaldım.Yani adetim geçtikten nerdeyse
3 hafta sonra öğrenmiş oldum gebeliği.Tabii bu arada söktürücüyü de içtim :)

yani adet geçince kan testinde hamilelik görünmedi mi???

ben adetim 3 gün geçince baktırdım 2 çıktı.bi hafta sonra 44,99 çıktı.geç döllenme olmuş.doktorum adet gününde bebiş tutunmuş dedi.kan tahlilinde en varken 1 haftalıkken çıkarmış.

canım merhaba çok sağol mesajın için cevap yazamadım çünkü 100 tane mesaj yazmış olmam gerekiyormuş.bu arada aynı durumu yaşıyoruz galiba.ben kesinlikle stresin çok büyük engel olduğuna inanıyorum.merak ettim gelişmelerini paylaşırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…