Geç döllenme yaşayanlar

Pamukprenses4242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
106
46
48
27
Arkadaşlar merhaba benim son adet tarihim 21 Şubat 29 günde bir adet oluyorum ama bu ay adet olmadım bugüne kadar idrar testinde negatif sonuç aldım testi ne zaman tekrarlamaliyim hastanelerde kan alamıyoruz dendi başına böyle bişey gelip hamile kaldığını öğrenen var mı? Kaçıncı günde öğrendiniz

Canım benim son adetim 1 şubat 28 marta kadar yaptığım bütün testler negatif çıktı 11 tane test yaptım geç döllenmeymiş benim minik adetime göre 8 haftalık ama boyut olarak 3 haftalık en son 28 martta 12. Gebelik testimde pozitif gördüm

Bir buçuk ay nerdeyse inatçıymış senin minik adet söktürücü kullanmayı düşünmüştüm iyi ki okudum yazdıklarını ben ne zamana kadar beklemeliyim peki sence

Bir buçuk ay nerdeyse inatçıymış senin minik adet söktürücü kullanmayı düşünmüştüm iyi ki okudum yazdıklarını ben ne zamana kadar beklemeliyim peki sence
Valla hiç bir bilgim yok bn korona oldugumu düsünyordm büssürü ilaclar ictm astım nedeniyle bişey olmadı allahtan ama ben adetimden 56 gün sonra hamile oldugumu öğrendim

Kızlar aslında belirti olmuyor ya ben cok belirti arastırıyordum deli gbi belirti arastryordum sonra hamileymişim dedm ki ee belirti neden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…