- 30 Mart 2020
- 106
- 46
- 48
- 27
- Konu Sahibi Pamukprenses4242
-
Canım benim son adetim 1 şubat 28 marta kadar yaptığım bütün testler negatif çıktı 11 tane test yaptım geç döllenmeymiş benim minik adetime göre 8 haftalık ama boyut olarak 3 haftalık en son 28 martta 12. Gebelik testimde pozitif gördümArkadaşlar merhaba benim son adet tarihim 21 Şubat 29 günde bir adet oluyorum ama bu ay adet olmadım bugüne kadar idrar testinde negatif sonuç aldım testi ne zaman tekrarlamaliyim hastanelerde kan alamıyoruz dendi başına böyle bişey gelip hamile kaldığını öğrenen var mı? Kaçıncı günde öğrendiniz
Valla hiç bir bilgim yok bn korona oldugumu düsünyordm büssürü ilaclar ictm astım nedeniyle bişey olmadı allahtan ama ben adetimden 56 gün sonra hamile oldugumu öğrendimBir buçuk ay nerdeyseinatçıymış senin minik adet söktürücü kullanmayı düşünmüştüm iyi ki okudum yazdıklarını ben ne zamana kadar beklemeliyim peki sence
Öğrendiğinde kaç aylık olmuştu bebekValla hiç bir bilgim yok bn korona oldugumu düsünyordm büssürü ilaclar ictm astım nedeniyle bişey olmadı allahtan ama ben adetimden 56 gün sonra hamile oldugumu öğrendim
3 haftalıkÖğrendiğinde kaç aylık olmuştu bebek
Belirti var mı peki adet gecikmesinden başkaBende sizin gibiyim yaa en son 24 şubatta adet oldum baya gecikti testler negatif hastaneyede gidemiyorum virüsten dolayı
Canım bende geçen gün baş dönmesi oldu baya sersem gibiydim arada ağrı oluyor sende var mı?Belirti var mı peki adet gecikmesinden başka
Canım bende adet gecikmesi haricinde hiçbir belirti olmadı ağrı sancı yada baş dönmesi gibiCanım bende geçen gün baş dönmesi oldu baya sersem gibiydim arada ağrı oluyor sende var mı?
Hayırlısı olsun cnm allahtan umit kesilmezCanım bende adet gecikmesi haricinde hiçbir belirti olmadı ağrı sancı yada baş dönmesi gibi
Daha sonradan belirtiler başladı mı pekiKızlar aslında belirti olmuyor ya ben cok belirti arastırıyordum deli gbi belirti arastryordum sonra hamileymişim dedm ki ee belirti neden yok
Daha henüz bişey başlanadı sadece karnımda adet olcakmısım ağrısı var ve arada uyku gelince allah ne verdiyse uyuyorumDaha sonradan belirtiler başladı mı peki
Uyku önemli tabiDaha henüz bişey başlanadı sadece karnımda adet olcakmısım ağrısı var ve arada uyku gelince allah ne verdiyse uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?