Geç Döllenme

Ben dün gittim son adet tarihime göre 7+3 tü dün kesem büyümüş 5+4 te gittiğimde kese oluşmuştu bebek yoktu daha dün gittiğimde bebekte oluşmuş ama kalp atışını göremedi doktor haftaya birdaha çağırdı normal mi acaba 8 hafta tam dolması mı gerekiyor

Sat A göre 8. Haftaydı ama ultrasona göre 7.
Vajinal ultrasonda göründü
Ben dün gittim son adet tarihime göre 7+3 tü dün kesem büyümüş 5+4 te gittiğimde kese oluşmuştu bebek yoktu daha dün gittiğimde bebekte oluşmuş ama kalp atışını göremedi doktor haftaya birdaha çağırdı normal mi acaba 8 hafta tam dolması mı gerekiyor

Evet normal. Özellikle karından baktıysa daha normal.

Sat A göre ne demek :s
Son adet tarihine göre yani.
Mesela benim sat A göre 8 haftalıktı karından baktı 5 haftalık dedi. Bebek var mı dedi yok mu dedi yalan olmasın şu an hatırlayamadım ama kalp atışı yoktu. Ertesi gün başka doktora gittim vajinal ultrasonda baktı 7 haftalık dedi kalp atışını da gösterdi.

Mesela benim sat A göre 8 haftalıktı karından baktı 5 haftalık dedi. Bebek var mı dedi yok mu dedi yalan olmasın şu an hatırlayamadım ama kalp atışı yoktu. Ertesi gün başka doktora gittim vajinal ultrasonda baktı 7 haftalık dedi kalp atışını da gösterdi.
Benim sat a göre dün 7+3 tü vajinal baktı daha bebek çok küçük hafta bile vermiyor kalp atışını göremiyorum haftaya görmemiz lazım yoksa sıkıntı dedi dünden beri moralim çok bozuldu acaba kalbi atmayacak mı die :(

Benim sat a göre dün 7+3 tü vajinal baktı daha bebek çok küçük hafta bile vermiyor kalp atışını göremiyorum haftaya görmemiz lazım yoksa sıkıntı dedi dünden beri moralim çok bozuldu acaba kalbi atmayacak mı die :KK43:
Hayır canını sıkma doktorun ultrasonu iyi değildir belki.

Benim sat a göre dün 7+3 tü vajinal baktı daha bebek çok küçük hafta bile vermiyor kalp atışını göremiyorum haftaya görmemiz lazım yoksa sıkıntı dedi dünden beri moralim çok bozuldu acaba kalbi atmayacak mı die :KK43:
Uzulme canm eger hic duyulmadiysa 12 haftaya kadar anca duyanlar var formda bi bak istersen

Kalp atışını duyabildinizmi acaba?
Bende aynı durumdayım

Merhba ben de sata göre 8+2 yim ama bugün dr a gittim 5 haftalık dedi yolk sac kesesi görüldü vajinal ultrasonda ama bebek yoktu bebeğin gelişmesi için herhangi bir şey dedi mi dr unuz size ve durumu nasıl şu an arayı kapattım O yardımcı olur musunuz canım sıkıldı biraz

Back
X