Geç Döllenme

izmirde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
44
26
88
İzmir
Arkadaşlar merhaba geç döllenme yaşayanlar bebeğin kalp atışlarını kaçınca haftada aldılar?

Ben dün gittim son adet tarihime göre 7+3 tü dün kesem büyümüş 5+4 te gittiğimde kese oluşmuştu bebek yoktu daha dün gittiğimde bebekte oluşmuş ama kalp atışını göremedi doktor haftaya birdaha çağırdı normal mi acaba 8 hafta tam dolması mı gerekiyor

Sat A göre 8. Haftaydı ama ultrasona göre 7.
Vajinal ultrasonda göründü
Ben dün gittim son adet tarihime göre 7+3 tü dün kesem büyümüş 5+4 te gittiğimde kese oluşmuştu bebek yoktu daha dün gittiğimde bebekte oluşmuş ama kalp atışını göremedi doktor haftaya birdaha çağırdı normal mi acaba 8 hafta tam dolması mı gerekiyor

Evet normal. Özellikle karından baktıysa daha normal.

Sat A göre ne demek :s
Son adet tarihine göre yani.
Mesela benim sat A göre 8 haftalıktı karından baktı 5 haftalık dedi. Bebek var mı dedi yok mu dedi yalan olmasın şu an hatırlayamadım ama kalp atışı yoktu. Ertesi gün başka doktora gittim vajinal ultrasonda baktı 7 haftalık dedi kalp atışını da gösterdi.

Benim sat a göre dün 7+3 tü vajinal baktı daha bebek çok küçük hafta bile vermiyor kalp atışını göremiyorum haftaya görmemiz lazım yoksa sıkıntı dedi dünden beri moralim çok bozuldu acaba kalbi atmayacak mı die

Hayır canını sıkma doktorun ultrasonu iyi değildir belki.

Uzulme canm eger hic duyulmadiysa 12 haftaya kadar anca duyanlar var formda bi bak istersen

Kalp atışını duyabildinizmi acaba?
Bende aynı durumdayım

Merhba ben de sata göre 8+2 yim ama bugün dr a gittim 5 haftalık dedi yolk sac kesesi görüldü vajinal ultrasonda ama bebek yoktu bebeğin gelişmesi için herhangi bir şey dedi mi dr unuz size ve durumu nasıl şu an arayı kapattım O yardımcı olur musunuz canım sıkıldı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…