Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat A göre ne demek :sSat A göre 8. Haftaydı ama ultrasona göre 7.
Vajinal ultrasonda göründü
Ben dün gittim son adet tarihime göre 7+3 tü dün kesem büyümüş 5+4 te gittiğimde kese oluşmuştu bebek yoktu daha dün gittiğimde bebekte oluşmuş ama kalp atışını göremedi doktor haftaya birdaha çağırdı normal mi acaba 8 hafta tam dolması mı gerekiyorSat A göre 8. Haftaydı ama ultrasona göre 7.
Vajinal ultrasonda göründü
Evet normal. Özellikle karından baktıysa daha normal.Ben dün gittim son adet tarihime göre 7+3 tü dün kesem büyümüş 5+4 te gittiğimde kese oluşmuştu bebek yoktu daha dün gittiğimde bebekte oluşmuş ama kalp atışını göremedi doktor haftaya birdaha çağırdı normal mi acaba 8 hafta tam dolması mı gerekiyor
Son adet tarihine göre yani.Sat A göre ne demek :s
Benim sat a göre dün 7+3 tü vajinal baktı daha bebek çok küçük hafta bile vermiyor kalp atışını göremiyorum haftaya görmemiz lazım yoksa sıkıntı dedi dünden beri moralim çok bozuldu acaba kalbi atmayacak mı dieSon adet tarihine göre yani.
Mesela benim sat A göre 8 haftalıktı karından baktı 5 haftalık dedi. Bebek var mı dedi yok mu dedi yalan olmasın şu an hatırlayamadım ama kalp atışı yoktu. Ertesi gün başka doktora gittim vajinal ultrasonda baktı 7 haftalık dedi kalp atışını da gösterdi.
Hayır canını sıkma doktorun ultrasonu iyi değildir belki.Benim sat a göre dün 7+3 tü vajinal baktı daha bebek çok küçük hafta bile vermiyor kalp atışını göremiyorum haftaya görmemiz lazım yoksa sıkıntı dedi dünden beri moralim çok bozuldu acaba kalbi atmayacak mı die![]()
İnşallah canımHayır canını sıkma doktorun ultrasonu iyi değildir belki.
Uzulme canm eger hic duyulmadiysa 12 haftaya kadar anca duyanlar var formda bi bak istersenBenim sat a göre dün 7+3 tü vajinal baktı daha bebek çok küçük hafta bile vermiyor kalp atışını göremiyorum haftaya görmemiz lazım yoksa sıkıntı dedi dünden beri moralim çok bozuldu acaba kalbi atmayacak mı die![]()
Kalp atışını duyabildinizmi acaba?Ben dün gittim son adet tarihime göre 7+3 tü dün kesem büyümüş 5+4 te gittiğimde kese oluşmuştu bebek yoktu daha dün gittiğimde bebekte oluşmuş ama kalp atışını göremedi doktor haftaya birdaha çağırdı normal mi acaba 8 hafta tam dolması mı gerekiyor
Merhba ben de sata göre 8+2 yim ama bugün dr a gittim 5 haftalık dedi yolk sac kesesi görüldü vajinal ultrasonda ama bebek yoktu bebeğin gelişmesi için herhangi bir şey dedi mi dr unuz size ve durumu nasıl şu an arayı kapattım O yardımcı olur musunuz canım sıkıldı birazSon adet tarihine göre yani.
Mesela benim sat A göre 8 haftalıktı karından baktı 5 haftalık dedi. Bebek var mı dedi yok mu dedi yalan olmasın şu an hatırlayamadım ama kalp atışı yoktu. Ertesi gün başka doktora gittim vajinal ultrasonda baktı 7 haftalık dedi kalp atışını da gösterdi.