Geç döllenme

Deryaozkan34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
61
26
3
30
Merhaba adetim normalde hep düzenlidir 1 yıllık evliyim bu ay ilk defa çocuk denedik ben dayanamayıp adetime bir hafta kala kendimi çok hamile gibi hissedince kan testi yaptırdım negatif çıktı ama adette olmadım 5 gün geciktim acaba hamile olabilir miyim testi erken yaptırmış olabilir miyim tekrar test yaptırım negatif çıkması beni çok korkutuyor ne kadar beklemeliyim tekrar test yaptırmak için geç döllenme falan olabilir mi?

Merhaba adetim normalde hep düzenlidir 1 yıllık evliyim bu ay ilk defa çocuk denedik ben dayanamayıp adetime bir hafta kala kendimi çok hamile gibi hissedince kan testi yaptırdım negatif çıktı ama adette olmadım 5 gün geciktim acaba hamile olabilir miyim testi erken yaptırmış olabilir miyim tekrar test yaptırım negatif çıkması beni çok korkutuyor ne kadar beklemeliyim tekrar test yaptırmak için geç döllenme falan olabilir mi?
5 gün gectiyse yap canım. İki günde bir takip etmen lazım cünkü dıs gebelik ihtimaline ve saglıklı gebelik olup olmadığına dair. Korkunun ecele faydası yok maalesef yap için rahat etsin cıkar sanırım

İdrar testi yapsam da çıkar mı şu anda eğer hamileysem
Yumurtlama takibi yapmıs mıydınız. Genelde yumurtlamadan 10 gün sonra döllenme yerlesme islemi bitmiş oluyor cünkü. Yani yumurtlama gününü biliyorsanız evet cıkar 5 gün iyi Bi gecikme. Ben adete 14 kala yumurtladım ve daha önce adete 5 kala öğrendim mesela. Bazılarında daha erken veya gec görünebilir döllenme ye baglı olarak

Yumurtlama takibi yapmıs mıydınız. Genelde yumurtlamadan 10 gün sonra döllenme yerlesme islemi bitmiş oluyor cünkü. Yani yumurtlama gününü biliyorsanız evet cıkar 5 gün iyi Bi gecikme. Ben adete 14 kala yumurtladım ve daha önce adete 5 kala öğrendim mesela. Bazılarında daha erken veya gec görünebilir döllenme ye baglı olarak
Malesef yumurtlama takibi yapmadım adetim normalde hep düzenli olduğu için telefonumdaki uygulamanın öngördüğü günler yoğun şekilde denedim ama test olarak yapmadım
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Malesef yumurtlama takibi yapmadım adetim normalde hep düzenli olduğu için telefonumdaki uygulamanın öngördüğü günler yoğun şekilde denedim ama test olarak yapmadım
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım ama sabah ilk idrarla Bi bak istersen. Hem merakını gider hem hamileysen önlemini al cünkü kan takibi folik asit ve gerekirse Baska seyler de var kullanacağın

Yarın açık eczane bulabilirsem test alıp pazartesi yapayım olmadı Pazartesi alıp salı yapayım inşallah hamileyimdir negatifle karşılaşmam umarım ya kan testinden sonra bı saat ağlamıştım tüm gün de kendime gelemedim çok umutlanmistim
Hakkında hayırlısı olsun canım ama sabah ilk idrarla Bi bak istersen. Hem merakını gider hem hamileysen önlemini al cünkü kan takibi folik asit ve gerekirse Baska seyler de var kullanacağın
Yarın açık eczane bulabilirsem test alıp pazartesi yapayım olmadı Pazartesi alıp salı yapayım inşallah hamileyimdir negatifle karşılaşmam umarım ya kan testinden sonra bı saat ağlamıştım tüm gün de kendime gelemedim çok umutlanmistim

Rabbim yüzünü güldürsün gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla insallah🥰

Benim de 6 gün gecikti. Gecikmenin 2. Ve 3. Günü test yaptım negatifti.
Benim de adetim düzenli olur genelde.

Benim de 6 gün gecikti. Gecikmenin 2. Ve 3. Günü test yaptım negatifti.
Benim de adetim düzenli olur genelde.
Çocuk düşünüyor muydunuz Senede bir iki defa geç görülebilir düzenli de olsa adet bu normal stres mevsim etkileyebilir normal ama çocuk düşününce insan bilse de ikna olamıyor işte hamilelik düşüncesi ağır basıyor

Çocuk düşünüyor muydunuz Senede bir iki defa geç görülebilir düzenli de olsa adet bu normal stres mevsim etkileyebilir normal ama çocuk düşününce insan bilse dex ikna olamıyor işte hamilelik düşüncesi ağır basıyor
Düşünüyorum ama maalesef bugün adet oldum

Idrar testim pozitif kan değerim dün 25.9 çıktı hamilemiyim acaba?geç döllenme olabilir mi?cevap verirseniz çok sevinirim..

Back
X