- 18 Ocak 2020
- 61
- 26
- 3
- 30
- Konu Sahibi Deryaozkan34
Bugün doktora gittim kesem oluşmuş hamileymisimGec dollenmedir canim belkidesaglikla gelsin insalllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün doktora gittim kesem oluşmuş hamileymisimGec dollenmedir canim belkidesaglikla gelsin insalllah
Hayirli olsun canim saglikla kucagina almayida nasip etsin AllahBugün doktora gittim kesem oluşmuş hamileymisim ☺
InşGec dollenmedir canim belkidesaglikla gelsin insalllah
Umutsuzluk yokInşçok umutsuzum ama inş oyledir
![]()
Teşekkür ederimUmutsuzluk yokben yillardir negatif sonuc aliyorum bak halada her ay umudum var oluruna birak hayirlisi nasilsa oyle olur
opuyorum canim seni yine gelismeleri yazarsin
hamile gibi nasıl hissettin canım neler oldu meselaMerhaba adetim normalde hep düzenlidir 1 yıllık evliyim bu ay ilk defa çocuk denedik ben dayanamayıp adetime bir hafta kala kendimi çok hamile gibi hissedince kan testi yaptırdım negatif çıktı ama adette olmadım 5 gün geciktim acaba hamile olabilir miyim testi erken yaptırmış olabilir miyim tekrar test yaptırım negatif çıkması beni çok korkutuyor ne kadar beklemeliyim tekrar test yaptırmak için geç döllenme falan olabilir mi?
hayirli olsun.yani adet gecikmesinden kacgun sonra keseyi gormus oldunuzBugün doktora gittim kesem oluşmuş hamileymisim ☺
Teşekkür ederim bir hafta sonra gördüm keseyi iki hafta sonra tekrar gel dedihayirli olsun.yani adet gecikmesinden kacgun sonra keseyi gormus oldunuz
Adet söktürücü kullanmamani tavsiye ederim ben aşırı kasık ağrısıyla adetime bir hafta kala gittim doktora test yaptı hamileysen çıkar dedi sonuç negatifti hastayım diye ilaç kullanacaktım ama kullanmadım cesaret edemedim yine de kan testinden iki hafta sonra idrar testi yaptım çıktı gebelik testten iki gün sonra da kan testi yaptırdım sana tavsiyem bir hafta daha bekle tekrar test yaparkadaşlar geç döllenme yaşayanlar ne zaman öğrendiler gebeliği? ya anlayamıyorum böyle bir sey mi yaşıyorum yoksa tamamen stres mi. 4 gün gecikti. bugün idrar tesri yaptım negatif... şaşırıyorum cunku asırı şekilde diş hassasiyetim vardı ay boyunca, gögüsüm sızım sızım sızlıyordu, belime bıçak saplanır gibi acı saplanıyor.. acaba 3 gün gecikmektede idrar testinin yanılma payı olabilir mi.. yoksa bir adet söktürücü mü alsam.. bir türlü olamıyor gibiyim.
Canim konuyu acali 2 ay olmus ama ben de ayni sorunu yasiyorum. 12 martta adet olmam gerekiyordu hala olmadim. Beyaz akintim var kasiklarimda hafif batmalar var. Bugun erken gebelik testi yaptim sonuc negatifTeşekkür ederim bir hafta sonra gördüm keseyi iki hafta sonra tekrar gel dedi
Gec dollenme olabilir canım, senin belirtilerin bendede oldu hamile olduğumu öğrendim suan 2.5 aylık hamileyim, bazen testlerde çıkmayabilir hatta benim alt komşum idrar testi yapmış çıkmamış 4 aylık hamileyken bile yapmış çıkmamış cok ilginc seyler olabiliyor belki sende onlardansındır. Kan testi yaptır varsa çıkar insallah vardirCanim konuyu acali 2 ay olmus ama ben de ayni sorunu yasiyorum. 12 martta adet olmam gerekiyordu hala olmadim. Beyaz akintim var kasiklarimda hafif batmalar var. Bugun erken gebelik testi yaptim sonuc negatif![]()
Canim adet oldum malesef ama az geliyor. Onceden agriyla birlikte parcalar gelirdi suan yok.tam sökülemiyor herhaldeGec dollenme olabilir canım, senin belirtilerin bendede oldu hamile olduğumu öğrendim suan 2.5 aylık hamileyim, bazen testlerde çıkmayabilir hatta benim alt komşum idrar testi yapmış çıkmamış 4 aylık hamileyken bile yapmış çıkmamış cok ilginc seyler olabiliyor belki sende onlardansındır. Kan testi yaptır varsa çıkar insallah vardir![]()