Geç döllenme

Ness6161

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
231
106
103
31
Kızlar benim dün regl olmam lazımdı kan tahlili yaptırdım 9.90 çıktı çok düşük dedim olmaz bu değerle bişey. Bugün dayanamadım yine yaptırdım 22. 95 çıktı. Acaba geç döllenme mi oldu. Çünkü normalde 26 günde bir olurum geçen ay 30 gün üzerine oldum yani yumurtlama da bi sapma olmuş olabilir mi.

Olabilir canım değer güzel yükselmiş..

Geç döllenme olduysa o yüzden öyle çıkmıştır canım. Değer artışını 2 günde bir takiy et düşüş olmaz 2 kat yükselme olursa doktdra.git ama genelde 300 üzeri alttan kese görünüyor.. 😍😍 İnşaAllah düzenli artş olur ve bebişini kucağını alırsın 😍😍

Geç döllenme olduysa o yüzden öyle çıkmıştır canım. Değer artışını 2 günde bir takiy et düşüş olmaz 2 kat yükselme olursa doktdra.git ama genelde 300 üzeri alttan kese görünüyor.. 😍😍 İnşaAllah düzenli artş olur ve bebişini kucağını alırsın 😍😍
İnşallahhh canım inşallah 🙏 ben meslek için onu erteledim 3 yıl boyunca ama o beni ertelemez inşallah 🙏 Allahım hak eden herkese nasip etsin. Ana gibi ana baba gibi babalara nasip etsin bol bol 🙏

İnşallahhh canım inşallah 🙏 ben meslek için onu erteledim 3 yıl boyunca ama o beni ertelemez inşallah 🙏 Allahım hak eden herkese nasip etsin. Ana gibi ana baba gibi babalara nasip etsin bol bol 🙏
Ammiinnnn ammmiiiinnnnn inşaALLAH canımm 🤲😍😍

Kızlar benim dün regl olmam lazımdı kan tahlili yaptırdım 9.90 çıktı çok düşük dedim olmaz bu değerle bişey. Bugün dayanamadım yine yaptırdım 22. 95 çıktı. Acaba geç döllenme mi oldu. Çünkü normalde 26 günde bir olurum geçen ay 30 gün üzerine oldum yani yumurtlama da bi sapma olmuş olabilir mi.
Merhaba, sonucunuz daha da yükseldi mi? Bidaha kan testi yaptinizmi ??

Benim degerim suan 11.6 da ..
Ama doktor umutlanma degerin cok düsük dedi.
Yarin adet olmam gerekiyor..
Bekle canım 2 gün sonra olmazsan yine yaptır. Bende çok şaşırdım ama yükseliyo yani. İçim hala rahat değil benimde görene kadar da olmaz. Sabır edecez Napalım. Bende perşembe günü kontrole gidicem. Haberleşelim güzel haberlerini bekliyorum

Bekle canım 2 gün sonra olmazsan yine yaptır. Bende çok şaşırdım ama yükseliyo yani. İçim hala rahat değil benimde görene kadar da olmaz. Sabır edecez Napalım. Bende perşembe günü kontrole gidicem. Haberleşelim güzel haberlerini bekliyorum
Bende senin haberlerini bekliyorum insallah umdugumuz gibi olur hersey .. ❤

Dayanamadi gittim tekrar kan verdim. Sanirim bugün degerler 16/17 olmasi gerek..
Dün aksam ve sabah yaptigim idrar testler negatif cikti. Sanirim benimki kimyasal olcak :KK43:
Öyle düşünme hemen, sonuçlar bi çıksın. Hem bhcg idrara hemen geçmiyo idrar testini şu anda hiç yapma. Çıksın sonuçlar daha fazla yükselmiş bile olabilir

Insallah canim, son günlerde ayni marka testlerim hep ikinci cizgiyi gösteriyordu dünden itibaren maalesef negatif ler :( hayirlisi insallah icimde bir korku ile bekliyorum..

Insallah canim, son günlerde ayni marka testlerim hep ikinci cizgiyi gösteriyordu dünden itibaren maalesef negatif ler :KK43: hayirlisi insallah icimde bir korku ile bekliyorum..
Hayırlısı inanki hayırlısı canım. Daha önce yaşadın mı kimyasal. Ya da ne kadar zamandır istiyorsun bebek

Biz bir hamile kaldik. Ama bebegimi 5 ay da kaybettim. Placenta preavia total. Hayati tehlikeler atlattim, büyük kan kaybi.. bebegimin esi rahim agzimda yerlesmis maalesef o nedenden dolayi aralikta bebegimi kaybettim. Sonra bir bu oldu. Ilk böyle bir sey yasamam. Bir senedir istiyoruz.. Allaha sigindim. Bu da olmazsa özel e gidecem herhalde yumurta takibi klomen/femara gibi ilac sorcam.. 😔

Biz bir hamile kaldik. Ama bebegimi 5 ay da kaybettim. Placenta preavia total. Hayati tehlikeler atlattim, büyük kan kaybi.. bebegimin esi rahim agzimda yerlesmis maalesef o nedenden dolayi aralikta bebegimi kaybettim. Sonra bir bu oldu. Ilk böyle bir sey yasamam. Bir senedir istiyoruz.. Allaha sigindim. Bu da olmazsa özel e gidecem herhalde yumurta takibi klomen/femara gibi ilac sorcam.. 😔
Çoookk üzüldüm canım gerçekten Allah kimseye yaşatmasın. Sana da bi daha yaşatmasın İnşallah🙏 Tez zamanda sağlıklı güzel hayal ettiğin gibi bi hamilelik yaşatsın Allah sana da gönülden isteyen herkese de. Ama ne olurda olsun herşeyde bi hayır var. Bende çok üzülüyorum sabırsızlanıyorum kendimi yıpratıyorum ama olsun vardır Allahın bir bildiği 🙏 Ben yinede sonucunu bekliyorum. İdrar testlerine güvenmiyorum çünkü

Back
X